Актуално Какво ще се случи...

Турският актьор Еркан Петеккая, който изпълнява ролята на Галип в „Любов назаем" обича високите скорости

1 коментар

Еркан Петеккая - Галип от „Любов назаем” е против забраната на пушенето и обича високите скорости. Нови епизоди от сериала ще бъдат излъчени в края на август по Нова ТВ.
Еркан Петеккая - Галип от„Любов назаем" е против забраната на пушенето и обича високите скорости. Нови епизоди от сериала ще бъдат излъчени в края на август по Нова ТВ.

Турският актьор Еркан Петеккая


Турският актьор Еркан Петеккая, който изпълнява ролята на Галип в излъчвания по Нова ТВ сериал „Любов назаем", е против забраната на пушенето в ресторантите. Еркан, който пуши дневно по една кутия цигари, когато не е на снимачната площадка, смята, че забраната на пушенето в заведенията е нарушение на правата на човека.

От 19 юли миналата година в Турция има стриктно ограничение на пушенето в ресторанти и кафенета, а нарушенията на  забраната се наказват със солени глоби.

Галип обича много и високите скорости.
Понякога се движи със скорост 260 километра в час. Затова е сложил снимка на семейството си на скоростомера така, че когато стрелката стигне до образа на баща му, той започва да намалява скоростта.

Еркан има страх от баща си

който го е възпитавал строго и дори за няколко седмици го е оставил в сиропиталище. Самият актьор разказва, че когато бил в началното училище, 11 дни наред бягал от клас и когато баща му научил това, здравата го напердашил. Оттогава малкият Еркан винаги искал разрешение, ако искал да не отиде на училище.

Турският актьор Еркан Петеккая, който изпълнява ролята на Галип в излъчвания по Нова ТВ сериал „Любов назаем",


След участието си в
„Любов назаем" Еркан е почивал, като прекарвал времето си главно със съпругата си и малкия си син Джано. През последния месец той отново е на екран в сериала „Улица „Орлови нокти" по турската национална телевизия, където по думите му играе един малко лудичък човек. Ролята много му харесва, затова я изпълнява с удоволствие.

Актьорът се появи за малко в ролята на депутат

в сериала „Чифтликът на госпожата" и се готви за участието в главната роля в сериала „Династията", чиито снимки предстои да започнат.

На Еркан Петаккая му предстои и нов проект в игралното кино, който вероятно ще се снима през лятото. Действието се развива през Втората световна война на гръцкия остров Родос, а Еркан е турски дипломат.

Междувременно, за първи път в Турция

куче изпълнява главната роля

в мюзикъл, представен на театралната сцена. Автор на музиката е Кърач - известният турски композитор и певец, познат на българските зрители с музиката си към сериалите „1001 нощ", „Да върнеш времето назад", „Незабравима", а сега и „Любов назаем" , „Малки жени”.

„Пулсар на сцената"
се казва мюзикълът, чийто продуцент е съпругата на Кърач - актрисата Айше Шуле Билгич, която е написала и четири от песните в него. Двамата решили да направят мюзикъл, след като историите на кучето Пулсар радвали месеци наред детските зрители по телевизията.

Кърач и Айше, които миналата година станаха родители на малката Елиф Ългаз, са работили много задълбочено върху мюзикъла и са ползвали съветите на детски психолог.

Пред вестник "Сабах" Айше Шуле Билгич разказва, че засега към спектакъла, чиято премиера беше през февруари, има голям интерес, както от децата, така и от възрастни.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любов назаем , Еркан Петеккая

Башак Боран Оксал (Başak Boran Oksal)

Вилма Елес научи турски във "Времето лети"

Еркан Петеккая напуска „Времето лети“

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталище

Берен Саат и Еркан Петекая в турския филм „Крилете на нощта“ по ТВ 7