Лица За звездите

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталище

Добави коментар

Еркан Петеккая - Галип от сериала „Любов назаем", потвърди, че в детството си е прекарал, като героя си в сиропиталище.

Еркан Петеккая - Галип от сериала „Любов назаем",  потвърди, че в детството си е прекарал, като героя си, известно време в сиропиталище.

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталище

В  телевизионно предаване Еркан Петеккая потвърди, че в детството си е прекарал, като героя си Галип, известно време в сиропиталище. Когато бил на пет години и половина родителите му се скарали. Майка му заминала със сестра му за Анкара, а той останал при баща си. Той го гледал известно време, оставяйки го докато е на работа при леля му.

„Това не можеше да продължи дълго, баща ми е малко анадолец, а аз бях доста вироглаво и палаво дете и той ме даде в сиропиталище", разказва актьорът, според който е останал там не повече от 15-20 дни.

След работа баща му идвал всяка вечер да го види.

Еркан Петеккая като дете е бил в сиропиталищеВ сиропиталището малкият Еркан се сприятелил с едно момиченце, с което заедно се люлеели. Един ден люлката го ударила по главата и се наложило да го отведат в болница и да зашият челото му. Когато баща му го видял вечерта с превързана глава, много се ядосал, веднага то взел, а на други ден отишли с влак в Анкара и върнали обратно майка му и сестричката му.

„В живота на човек в един момент става нещо и преобръща живота му. Затова много обичам белега на челото ми", казва актьорът, който сега много цени възпитанието, което са му дали родителите.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Любов назаем , Еркан Петеккая

Башак Боран Оксал (Başak Boran Oksal)

Вилма Елес научи турски във "Времето лети"

Еркан Петеккая напуска „Времето лети“

Берен Саат и Еркан Петекая в турския филм „Крилете на нощта“ по ТВ 7

С „Истанбулска приказка” започва артистичната кариера на Седа Акман