Актуално Какво ще се случи...

Берен Саат и Еркан Петекая в турския филм „Крилете на нощта“ по ТВ 7

Добави коментар

Романтична драма „Крилете на нощта“ с известните на българския зрител турски актьори Берен Саат и Еркан Петекая събота, 25 януари, 20:30 по ТВ 7

Романтична драма „Крилете на нощта“ с известните на българския зрител турски актьори Берен Саат и Еркан Петекая събота, 25 януари, 20:30  по ТВ 7

Крилете на нощта

Един от най-талантливите турски филмови творци - Махсун Кърмъзъгюл, дебютира в ефира на TV7 с разтърсващия „Крилете на нощта“ тази събота, 25 януари, 20:30. Драмата разказва за раните, които последният военен преврат в Турция през 1980 оставя в душите на потърпевшите и дава силен житейски урок на зрителите.

Крилете на нощта

Главната героиня, Гедже, губи родителите си при полицейски щурм по време на военния преврат от 1980 и дава обет да отмъсти на целия свят, превръщайки се в камикадзе. Вместо това, Гедже среща любовта, което променя съдбата й.

Махсун Кърмъзъгюл е турски сценарист, режисьор, актьор и композитор с кюрдски произход. Известен е с филмите „Крилете на нощта“, „Белият ангел“, „Видях слънцето“, „Пет минарета в Ню Йорк“, а до 2002 е съдружник в една от водещите турски музикални продуцентски компании – Prestij Müzik.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Крилете на нощта , Еркан Петеккая , Берен Саат

Турската звезда Берен Саат в нов сериал по Netflix

Берен Саат (Beren Saat)

Хитовият турски сериал “Пепел от рози” се завръща българския ефир

Турска актриса Берен Саат се омъжи

Вилма Елес научи турски във "Времето лети"