Архив VIP Dance

Три отбора с еднакъв брой точки се измъкнаха от елиминации във VIP Dance

Добави коментар

“Убийствено желание за победа“ - само така може да се опише амбицията и настроенията на отборите във VIP Dance три седмици преди финиала.
“Убийствено желание за победа“ - само така може да се опише амбицията и настроенията на отборите във VIP Dance три седмици преди финиала.

Анелия Раленкова и Ники СотировС една крачка по-близо до титлата “Най-добри танцьори на България“ след вчерашните изпълнения и оценки на журито са три отбора, спасили се  от елиминации с по 57 точки.

Анелия Раленкова не крие очакванията си, че техният отбор ще бъде на финал, а Ники Сотиров смята, че имат достатъчно сили да са сред финалистите, въпреки че те са най-възрастните състезатели в шоуто.

Освен тях от елиминации се измъкна и отборът на другата бивша гимнастичка - . След като във видео материал беше показано как партньорът ѝ Крум се справя с бухалки и лента в гимнастическата зала, на сцената техният отбор се преобрази в танца си в сервитьори.

Боби Турбото и Мария Силвестър


“Бъдете още по-луди, превърнете VIP Dance в лудница“, беше шеговитият коментар на Нешка Робева след куик степа на Боби Турбото и Мария Силвестър, споделяйки че искрено се е забавлявала през цялото им изпълнение. С най-високата оценка от снощната вечер те са третият отбор, който няма да е на елиминации.

Затова в петък за оставане в шоуто ще се борят Райна и Фери, Тереза и Данчо, Деян и Кристина, Нед и Николета.

“След като видях костюмите, бях сигурна, че джунглата влезе във VIP Dance“. Така Нешка Робева коментира екзотичното изпълнение на салса на Райна и Фери. “Желязната лейди“ обаче не спести критиките си за липсата на синхрон в отбора. “Можехме и повече“, лаконично отбеляза Фери, след като получиха оценките си.

Крум и Симона


Грешка на финала в елегантното изпълнение на фокстрот изигра лоша шега на отбора на Деян и Кристина, което ги изпрати на елиминации. “Имаше грешка в предаването и това беше Сашка Васева, която се разхождаше с чаша по дансинга“, не остана длъжен на журито на Деян Донков.

Тереза Маринова и Любо, който замества Йордан Йовчев
, също ще се борят за зрителските симпатии в петък. “Това беше най-доброто, което можеха да ни покажат, но за съжаление не е толкова добро“, коментира Галена след изпълнението им на кук степ, имайки предвид, че Любо се е подготвил само два дни за сложния танц. “Тереза може да пее повече от някои наши колеги в шоу бизнеса“, похвали Любо танцувалната си половинка. От видео зрителите видяха как изпълнява “Боса по асфалта“.

Любимците на публиката и ветерани в елиминациите – Нед и Николета, отново ще пробват късмета си в петък. Снощи техният отбор отново получи най-ниските оценки от журито. Истинско предизвикателство се оказа за Нед размяната на ролите между партньорите, затова на него се наложи да се снима в еротична фотосесия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance