Предавания ТВ игри

Това го знае всяко хлапе

1 коментар

"Това го знае всяко хлапе" е най-новата всекидневна игра на bTV, в която възрастни хора отговарят на въпроси от първи до пети клас.
"Това го знае всяко хлапе" е най-новата всекидневна игра на bTV, в която възрастни хора отговарят на въпроси от първи до пети клас. Техните пищови са децата от Класa, които имат тежката и отговорна задача да помагат в отговорите.

Всеки делничен ден от 18:00 по bTV.

Иван и Андрей, чиято компания беше избрана за изпълнителен продуцент на „Това го знае всяко хлапе!”, бяха и водещи на предаването до 22 февруари, а от 25.02.2008 водещи са Димитър Павлов (Митко) и Деян Славчев (Део).

Играта е създадена по идея на английския телевизионен продуцент Марк Бърнет, станал известен с реализирането на шоуто – “Сървайвър” в САЩ.

В момента “Това го знае всяко хлапе” върви в 5 държави – САЩ - "Are You Smarter Than a 5th Grader?", Германия - Das weiss doch jedes Kind, Израел, Румъния и Аржентина - Sabes mas que un chico de 5to. grado?. Лицензът е купен от още 19 телевизии по света, като се очаква тази есен играта да стартира във Великобритания, Испания, Канада, Австралия, Франция, Нова Зеландия и Филипините.

При стартирането на играта в САЩ първото предаване е счупило всички телевизионни рекорди в страната, като е събрало пред екраните повече от 27 000 000 зрители.

Официален сайт на шоуто:www.hlape.btv.bg Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Това го знае всяко хлапе

Голямата награда в „Това го знае всяко хлапе!” вече е спечелена

Участници от „Dancing Stars” в „Това го знае всяко хлапе!”