Предавания ТВ игри

Андрей Слабаков, Десислава Атанасова и коалиция Димитрови откриват „Стани богат”

Добави коментар

Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са двете двойки, които ще поставят началото на „Стани богат” понеделник, 04 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Слабаков – Атанасова и Димитров – Димитрова – това са двете двойки, които ще поставят началото на „Стани богат” понеделник, 04 февруари, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 Заклетият пушач Андрей Слабаков и министърът на здравеопазването Десислава Атанасова ще запалят лулата на мира в името на благотворителна кауза – програмата „Стани шампион” за деца, лишени от родителски грижи, с изявен спортен талант.

професор Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова.

Същото ще направи и вторият нестандартен тандем, който ще седне на стола на богатството – Димитров – Димитрова, или професор Божидар Димитров и плеймейтката Златка Димитрова. Макар коренно различни и с противоположни позиции, четиримата все пак ще открият някои общи неща помежду си. Ще разберем, че здравният министър също понякога пуши, че и тя, и Андрей Слабаков имат котки и дори споделят общи позиции по въпроса за наркотиците и забраната за пушене за деца до 18 години. Освен че имат еднакви фамилии, професор Божидар Димитров и Златка Димитрова ще се окаже, че си приличат и по още нещо – и двамата са с особен сантимент към морето (тя е от Бургас, той от Созопол), а директорът на Националния исторически музей дори ще открие визуална прилика между известната плеймейтка и племенницата му.

Въпроси за съставките на традиционната римска яхния, за първата плоча на Лили Иванова, за шегите в Тайланд и портрета на Мона Лиза са само част от предизвикателствата, които очакват двата тандема.

Каква ще бъде сумата, която ще успеят да съберат за бъдещите спортни таланти?

Ще преодолеят ли различията в името на благотворителността и как с общата си игра четиримата ще протегнат ръка на децата в неравностойно положение?

 „Стани богат” – 04 февруари /понеделник/, от 20.00 ч. по Нова ТВ

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов