Предавания ТВ игри

Телевизионна игра „Това е цената” по bTV

Добави коментар

На 24 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев.

Веселин Калановски и Николай Станоев

На 24 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият  телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Те ще водят участниците в „Това е цената” по пътя към голямата награда. Единственото условие е желаещите да изпробват късмета си да присъстват в залата, защото състезателите се избират от хората в публиката. След като водещите изберат четирима участници, е ред играта да започне.

Забавната телевизионна игра се състои от два основни кръга „Една оферта” и „Игри на цени”, след които идват полуфиналът - „Голямото колело” и финалът - „Голямата витрина”.

Веселин Калановски и Николай Станоев

В първите два етапа от шоуто, участниците трябва да познаят цената на конкретен продукт. Този от състезателите, чието предположение е най-близко до реалната цена на предмета, но без да я надхвърля, продължава към следващия етап на играта.

Телевизионна игра „Това е цената” по bTVТой се казва „Голямото колело” и до него достигат четирима играчи. Всеки от тях има право да завърти колелото два пъти, а целта е участникът да събере максимален брой точки – 100. Състезателят с резултат най-близък до 100 точки отива на финал, където го очаква „Голямата витрина”. Наградите в „Голямата витрина” са една голяма и всички неспечелени до този момент в шоуто. Участникът, достигнал до това изпитание, трябва да назове общата стойност на наградите в „Голямата витрина”. Ако познае правилната обща цена, фиталистът печели всичко от витрината!

„Това е цената” ще се излъчва всеки четвъртък от 21.00 часа само по bTV.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Това е цената

Награди на стойност близо 9 хиляди лева в четвъртото издание на „Това е цената”

Дузпи определят победителя в „Това е цената” по bTV

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев

Световното шоу The Price is Right идва у нас с името „Това е цената”