ТВ анонси TLC

TLC проследява вълнуващия живот на семейство от 25 души

Добави коментар

В новата поредица на TLC ще се запознаем с живота на 25-членното семейство Путман от 11-и ноември.

Бил и Барб Путман изглеждат като обикновено американско семейство – женени са от 33 години, имат четири деца и обичат да прекарват време с внуците си. Но тяхното все по-голямо семейство живее малко по-различно от обичайното – когато децата порастват, те не напускат дома, дори когато се оженят. TLC проследява вълнуващия живот на необичайното семейство Путман в „25 под 1 покрив“ от 11-и ноември, в 21:00 часа по TLC.

Три поколения, десет възрастни и 15 деца живеят под един покрив – те обединяват всичките си финанси и си помагат за отглеждането на децата като едно голямо семейство. Въпреки огромната сплотеност на семейството, финансовите проблеми, споровете около домакинството и различието в характерите им са неизбежни. Трудно ли се обединяват около едно решение толкова много хора от различни поколения?

 

Добави описание

 

Тази година семейството с нетърпение очаква появата на ново бебе, с което семейството ще наброява 26 души! Освен това идва време за строежа на новия им по-голям дом, подходящ за голямото семейство. Но дали големите промени ще попречат на това необичайно семейство да запази близките си отношения?

 

Добави описание

 

В дома на семейство Путман хаосът е гарантиран, а настъпващите промени поставят редица трудни решения. Купища емоции, щастливи моменти и неизбежни спорове около домакинството ви очакват с премиерната поредица „25 под 1 покрив“ по TLC.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: 25 под 1 покрив