Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.200, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Хазан се мести в къщата на Генджо. Тарик казва на Мерджан, че Хазан се е върнал в къщата им. Как ще реагира Мерджан на тази новина? Разберете още какво ще се случи в епизод 200 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 8 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 199 на „Ти разкажи, Черно море“ Докато търсят Мелек Хазан и Ферхат си стават все по-близки. Мелек е спасена!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 200 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 8 декември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Генджо наказва Мелек.

Тарик и Мерджан решават да се оженят след два дни.

Хазан се мести в къщата на Генджо.

Мурат бяга от мафиотите, но гангстерите пристигат в Трабзон.

Тарик казва на Мерджан, че Хазан се е върнал в къщата им. Как ще реагира Мерджан на тази новина?

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“

Генджо упреква Мелек, че му е омръзнало да се занимава с лудата ѝ майка , а сега трябва да се занимава и с нея. Генджо казва на Мелек, че от този момент нататък тя е наказана и ѝ е забранено да излиза от къщата. Ако тя отново му причини главоболие, той ще измисли други наказания. Генджо нарежда на доведената си дъщеря да отиде в стаята си.

Хазан не може да приеме факта, че Мелек се е върнала в къщата на Генджо. Фикрет моли Хазан да се успокои. Важното е, че са спасили Мелек, преди да ѝ се е случило нещо. Хазан обаче е сигурна, че са спасили сестра ѝ от един маниак и са я оставили на друг. Хазан решава да се премести в къщата на Генджо. Ферхат се вбесява от тази новина. Хазан обаче смята, че сега трябва да е до сестра си. Фикрет съветва Ферхат да не задържа Хазан.

Мурат успява да се измъкне незабелязано от склада и се промъква в една от колите на мафиота. За щастие вратите на колата са отключени, а ключът е оставен на стартера. Мурат внимателно се качва в колата и натиска газта. Охранителите откриват огън по колата, но не успяват да я улучат. Мурат успява да избяга.

Нюлюфер чука на стаята на дъщеря си и я моли да отвори вратата. Мелек крещи, че не може да го направи, тъй като Генджо я е заключил. Мелек е сигурна, че само двете с майка ѝ ще успеят да се измъкнат от тази къща само мъртви.

Тарик съобщава на баща си, че двамата с Мерджан са определили ден за сватба. Тя ще се състои след два дни.

В този момент Нюлюфер нахлува в кабинета на Генджо:

- Какъв е смисълът на това, Генджо? Защо си заключил Мелек в стаята.
- О-о, ти си се събудил. Тъй като не успяхте да я възпиташ, се наложи да се намеся. Освен това вече те предупредих да не повишаваш глас срещу мен. Не знам колко още ще бъда търпелив.
- Веднага отвори вратата! Искам да видя дъщеря си.

Генджо нарежда на сина си да излезе от кабинета му, а след това грубо хваща съпругата си за раменете:

- Нюлюфер, сега говори. Само гледай гласът ти да е много силен. Говори. Ти млъкна ли, когато те притиснаха в ъгъла? Защо замълча? Нюлюфер, не осъзнаваш, че няма да се избавиш от мен. Нито ти, нито Мелек. Никога няма да се отървете от мен. Какво още трябва да направя, за да го осъзнаеш.
- Генджо, ти ме нараняваш. Престани.
- И ти ми досаждаш. Престани.

Като пуска жена си, Генджо избърсва ръцете си като от мръсотия.

Тюркян влиза в стаята на Мерджан и пита дали са определили деня на сватбата. Мерджан ѝ казва, че след два дни в дома им ще има сватба. Тюркян не разбира кой е стоварил проклятието върху нея. Защо не може да омъжи дъщерите си, както повелява традицията. Още щом ги е родила, тя е мечтала за деня, в който гордо ще гледа как дъщерите ѝ се връзват с червена панделка. Мерджан уверява майка си, че това е съдба и никой не е виновен за нея.

Шефът на истанбулската мафия убива охранителите, които са изпуснали Мурат. Бандитът научава, че Мурат е от Трабзон, и решава да го посети.

На сутринта Хазан пристига в къщата на Генджо с куфар. Генджо нарежда на Хюлия да приготви стаята за гости на Хазан. Хазан отказва, като обяснява, че ще остане в стаята на сестра си. Генджо обяснява, че това е невъзможно, защото Мелек е била наказана и трябва да бъде наказана за това, което е направила.

Хазан минава покрай доведения си баща и се качва в стаята на сестра си. Тарик не откъсва поглед от любимата си. Генджо настоява синът му да се вразуми и да стои далеч от Хазан. Генджо е сигурен, че Хазан няма да остане дълго в тази къща. Или Мелек ще я отпрати, или тя ще си тръгне сама.

Ферхат не разбира защо Хазан е трябвало да отиде и да живее в къщата на Генджо. Фикрет се чуди защо това го е засегнало. Ферхат го уверява, че се притеснява, че Хазан отива в дома на един истински маниак и мошеник. Фикрет не е доволен от отговора:

- Питам за причината, т.е. искам да се запиташ. Какво според теб е трябвало да направи това момиче? Тя не може да изведе сестра си оттам и не може да гледа отстрани. Ти, аз и всички останали може да смятаме, че е глупаво. Но тя смята, че е правилно да постъпи, смята, че няма друг начин.
- И така, какво се случва сега?
- Слушай ме внимателно, сине. Ако знаеш само на какво е способна една жена, когато иска нещо, ще бъдеш шокиран. Тя ще гори, ще чака, ще унищожава, ще търпи, но въпреки това ще го направи. Тя не се нуждае от някой, който да ѝ помогне, а от някой, който просто ще каже, че вярва в нея и ще бъде до нея. Знаеш ли историята на Нефес? Разказа ли ти я Тахир?
- Не много.
- В такъв случай нека Тахир ти разкаже всичко. Да ти разкаже как е живяла Нефес и как е преодоляла всичко. И се научи от Тахир как да се държиш в такива случаи.
- Защо? Какво направих, за да попитам Тахир?
- Това е най-важният въпрос. Сама посочи причината и ако искаш, можеш да ми я кажеш по-късно.

Фатих пристига на пристанището. Близо до офиса Мурат се е свил да спи на една пейка. Фатих събужда брат си и като вижда, че е пребит, го моли да му разкаже какво се е случило. Мурат моли Фатих да отвори бързо офиса, тъй като му е много студено. Фатих пуска близнака си в офиса и повтаря въпроса си. Мурат обаче уверява Фатих, че не знае нищо.

Въпреки протестите на Хулия, Хазан влиза в стаята на Мелек казва, че иска да бъде с нея. Мелек иронично пита:

- Имаше ли задръстване по пътя?
- Какво?
- Казах, имаше ли задръстване по пътя? Просто си закъсняла с десет или петнайсет години.
- Мелек, сега съм тук, сестричке.

Мелек си мисли, че Хазан не е дошла не защото се притеснява за нея, а за да облекчи съвестта си за малко. И ако наистина иска да ѝ помогне, трябва да помогне на майка им. Мелек си слага слушалките, давайки на сестра си да разбере, че не иска да говори с нея.

Тарик пристига, за да вземе Мерджан. Тарик поздравява Тюркян и се 
интересува как е. Жената игнорира бъдещия си зет и моли дъщеря си да не 
се бави.

Тарик пристига, за да вземе Мерджан. Тарик поздравява Тюркян и се интересува как е. Жената игнорира бъдещия си зет и моли дъщеря си да не се бави.

Тахир и Мустафа пристигат в офиса и виждат пребития Мурат. Тахир пита какво се е случило. Мурат повтаря като папагал, че не знае нищо. Онези хора са го питали за някаква чанта. Той не знае нищо повече. Мустафа губи самообладание и крещи, че Мурат ще им навлече неприятности. Тахир моли Мустафа да си тръгне. Фатих отвежда по-големия си брат.

Останал сам, Тахир пита момчето дали го боли. Мурат признава, че е наранен от думите на брат си, които е чувал още от дете.

Истанбулските мафиоти пристигат в Трабзон.

Тарик завежда Мерджан в едно кафене на брега на морето и ѝ казва, че Хазан се е върнал в къщата им. Тя ще живее с майка си и сестра си за известно време. Мерджан не разбира защо Тарик ѝ казва това.

- Ти много добре знаеш историята на Хазан.
- Не ме интересува това.
- Знаеш ли, баща ти ми каза, че си скромно момиче. Трябва да кажа, че добре си се прикривала.
- Не съм го направила. Просто никой не искаше да го види. Не гледаше.
- А аз?
- Ти беше принуден да го видиш!
- Ти си странно момиче, Мерджан. Ние не сме влюбени един в друг. Няма да имаме брак по любов или дори по сметка, но в крайна сметка ще бъда твой съпруг. Съпругът ти и неговата единствена любов, ще живеят в една и съща къща и на теб няма да ти пука.
- Виж, видях друга жена в очите на мъжа, когото наистина обичах. Преодолях го. Мислиш ли, че ще се притеснявам за теб?

Тарик осъзнава, че не му харесва да чува това, но се опитва да не го показва. Тарик пита Мерджан дали има нужда от сватбена рокля. Мерджан смята, че това е излишно.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...