Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.192, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Генджо иска да вкара Нюлюфер в лудница, а след това да се забавлява с доведената си дъщеря Мелек. Мустафа и Асие подновяват брака си. Разберете още какво ще се случи в епизод 192 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 28 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

 „Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

Генджо прави план как да се отърве от Нюлюфер. Мелек не вярва на майка си, че Генджо се е опитал да я убие. Разберете още какво...

В епизод 191 на „Ти разкажи, Черно море“ Тахир и Нефес изберат креватче за бебето. Тарик се обажда на Мерджан и я вика в едно кафене. Какво ще си кажат двамата?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 192 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 28 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Мустафа и Асие подновяват брака си.

Генджо иска да вкара Нюлюфер в лудница, а след това да се забавлява с доведената си дъщеря Мелек.

Нефес и Хазан помагат на майката на една ученичка на Хазан, която е пребива от бившият си съпруг.

Мерджан не се страхува от заплахите на Тарик.

Тахир и Нефес пият чай на брега на морето. Тахир ѝ казва, че днес ще подновят брака на Мустафа. Трябват им двама свидетели и това ще бъдат той и Али. Към Нефес се обръща ръководителят на фондация за защита на жени в трудни ситуации. Жената моли Нефес да дойде в офиса на фондацията им.

Али пристига в къщата на татко Осман и се сблъсква с Есма в двора. Али напомня на Есма, че е трябвало да се оженят още през лятото, но лятото е минало, а те все още са заседнали на същото място. Есма му напомня колко много неща са се случили с тях през това време. Али се просълзява, че брат Мустафа подновява брака си, но в тяхната връзка не е помръднало и листенце. Есма поглежда годеника си с тъжни очи. Али обещава, че ще се видят по-късно, и си тръгва.

Мерджан се прибира вкъщи и с тъга гледа къщата на баща си и годежния си пръстен. Мерджан влиза в къщата и казва на майка си, че Тарик е много учтив, умен и честен. Тарик също не е искал да се женят, но смята, че това може да е предвестник на нещо прекрасно. Тюркан разбира, че дъщеря ѝ лъже, и моли Аллах да ѝ даде търпение.

Нефес идва във Фондацията за защита на жените и им казва, че разполага с видеозапис на признанието на Зейнеп. Тя иска да го пусне в интернет, за да предизвика буря в интернет, но не знае как да го направи. Ръководителят на фондацията обещава да помогне. Хазан се обажда на Нефес и я моли да дойде в училището.

Директорът на училището, иска да докладва в полицията за момичето, което е откраднало парите от учителската стая. Хазан го моли да не го прави, защото в противен случай ще загуби стипендията си.

Хазан се приближава до Тюлин (момичето, което е откраднало парите) в двора на училището. В този момент Ферхат идва в училището и вижда как Хазан успокоява една от ученичките си.

Тюлин пита учителката какво ще стане с майка ѝ, когато я вкарат в затвора. Хазан уверява детето, че никой няма да я вкара в затвора. Тюлин с думите: -Мама. Той ще убие мама! - губи съзнание. Ферхат тича при Хазан и помага да пренесат детето в медицинския кабинет.

Лекарят преглежда детето и обяснява на учителката Хазан, че няма причина да се притеснява. Детето скоро ще се възстанови.

Хазан и Ферхат излизат в коридора. Хазан му казва, че момичето расте в ужасно семейство. Баща ѝ пие и бие майка ѝ.

Мустафа, заедно с татко Осман, чака пред джамията своята "булка". Мустафа поглежда часовника си и се притеснява, че Асие е променила решението си да поднови брака им.Тахир води Асие в джамията. Татко Осман извършва ритуала.

След ритуала Мустафа завежда жена си вкъщи и ѝ показва какво е написано на задното стъкло на колата му: "Ох....ох". Асие не разбира какво означава това. Мустафа с доволна усмивка напомня, любимата им фраза: "Ох, Асие, ох".

Асие не разбира защо името ѝ не е между "ооо". Сигурно нарочно е пропуснал името ѝ, за да може да сложи друго име там в случай на развод. Асие с възмутена влиза в къщата, а Мустафа тича след нея.

Хазан и Ферхат водят Тюлин вкъщи. Майката на момичето отваря вратата и пуска дъщеря си да влезе, но веднага я затваря. Хазан моли да поговорят, но жената изисква учителката да си тръгне.

Тарик влиза в кабинета на баща си и го уверява, че между него и Мерджан нищо няма да се получи. Момичето не го обича. Генджо е категоричен, че ще е много по-лесно да накара Мерджан да обикне Тарик, отколкото да накара Хазан да го направи. Тарик го уверява, че му е жал за Мерджан. Генджо отговаря, цъкайки с език, че би повярвал в милосърдието му, ако не знаеше за гнусните му работи. Генджо гони сина си и му нарежда да извика Хулия.

Мелек се връща вкъщи и пита прислужницата къде е майка ѝ. Хулия разказва на момичето това, което Генджо ѝ е наредил да каже:

- Взе си лекарството и се качи в стаята си. Както винаги спи. Но този път тя ме изплаши. Притича в кухнята и поиска лекарството. Казах ѝ, че още не е време, но тя не ме послуша. Тя сложи хапчетата в дланта си и изпи няколко от тях.

Мелек влиза в стаята на майка си. Нюлюфер спи непробудно в леглото си. Мелек сяда до майка си. В този момент Генджо наблюдава доведената си дъщеря от кабинета си чрез камерата. Включвайки звука, Генджо чува всичко, което Мелек казва на спящата майка:

-Ти можеше да понесеш само толкова, мамо? Мислех, че майка ми ще се оправи. Ще удържи на думата си, че няма да ходи из къщата като мъртвец. Че ще бъде до мен. Ще протегне ръка към мен и аз ще я докосна. Ще кажа една дума и тя ще я чуе. Не ме ли чуваш, мамо? Не ме ли чуваш?

Генджо разбира, че е време да настани Нюлюфер в лудница, а в същото време любимата му доведена дъщеря, да го утеши.

Хазан разказва на Нефес историята на Тюлин.

Ферхат разказва същата история на Фикрет и Тахир: "Хазан хваща ученичката си, когато тя взема пари от якето на един от учителите в учителската стая. В джоба имало около 200-300 лири, но Тюлин взел само 100 лири. Ако момичето беше крадла, щеше да вземе всички пари. Майка ѝ ходела на работа през деня, но паднала по стълбите и си изкълчила крака. Сега тя не може да ходи и да печели пари. Но не това е причината. Баща ѝ е мръсник, развел се е с майка ѝ преди три години, но не иска да ги остави. Продължава да се връща вкъщи и да я напада. И тогава полицията идва и го отвежда, но те го пуснали. Той се връща вкъщи и си изкарва яда на жена си. Момичето казва, че е откраднало парите, за да ги даде на баща си. Защото, когато пие, той бие по-малко майка си. Момичето иска едно нещо: баща ѝ да пие, да спи и да бие майка ѝ по-рядко.

Генджо моли Мелек да дойде в кабинета му, за да поговорят за майка ѝ. Мелек влиза предпазливо в кабинета на доведения си баща, като оставя вратата отворена. Генджо казва на Мелек, че Нюлюфер е много болна и трябва редовно да приема лекарствата си. Ако не го прави, болестта ѝ ще се влоши. Мелек отговаря рязко, че майка ѝ не е луда.

Генджо предлага на Мелек да отиде с него и Тарик на гости на Мерджан. Мелек отговаря, че няма да отиде никъде с тях, след което напуска кабинета на доведения си баща. Генджо се усмихва и се заглежда по доведената си дъщеря.

Калели се събират около масата. Фатих забелязва, че Мустафа е малко отслабнал. Мустафа обяснява, че през дните, в които е живял в офиса, не е можел да яде нищо, поради което е отслабнал с няколко килограма. Асие отбелязва, че само коремът му е останал същият. Мустафа гордо отговаря, че това не е корем, а мускули. И то не просто шест кубика, а цял моноблок.

Тахир и Нефес сядат на масата притихнали. Нефес се извинява и излиза на двора. Тахир я последва. Нефес признава, че през цялото време си мисли за момичето от Тулин. Детето е виждало как баща ѝ бие майка ѝ, откакто е било малко момиченце. Йигит също винаги е чувала писъците ѝ. Тахир обещава, че ще направи всичко възможно, за да помогне на Тюлин и майка ѝ.

Пияният баща на Тюлин се прибира вкъщи и изисква от Севин да отвори вратата. Жената притиска дъщеря си до себе си, треперейки от страх. В този момент към къщата на Севин се приближават Дурук и още един от охранителите на Фикрет. Дурук предлага на мъжа да отиде на място, където е добре дошъл. Мъжът отказва, но Дурук насила качва мъжа в една кола.

Дурук отвежда мъжа в къщата на Фикрет. Ферхат и Фикрет седят край огъня и ядат шаурма. Мъжът изисква обяснение кои са те и какво искат от него. Фикрет казва на мъжа, че до него са достигнали слухове, че бие жена си. Мъжът крещи, че това не е тяхна работа.

Ферхат се приближава до мъжа и го моли да разкаже, или още по-добре, да покаже как бие жена си. Мъжът упреква Ферхат:

- Десет мъже ли идват при мен? Така ли постъпва един истински мъж, според твоите разбирания?

- Прав си в това, което казваш, нали. Но това, което казваш, е, че ако десет мъже нападнат един мъж, това е против честта и смелостта, нали? Но не разбирам нещо друго: нима е мъжествено да биеш слабите. Тогава защо вдигаш ръка, на жена си и дъщеря си? Ти ми кажи?

Ферхат, който държи пръчка с нагорещен до червено връх, сяда до бащата на Тюлин и му казва, че днес дъщеря му е извършила кражба. И за какво? Заради това, че той да пие и спи и да не докосва майка ѝ.

- Дали това няма да се превърне в огън и да изгори сърцето ти?

Ферхат опира нагорещения връх на пръчката в дланта на ръката на бащата на Тюлин. Мъжът изревава от болка. Хвърляйки пръчката настрани, Ферхат предупреждава:

- Погледни ме, понеже не мисля дълго. Ако още веднъж вдигнеш тази ръка, за да удариш, жена си и дъщеря си, погледни дланта си и си спомни за нас.

Мъжът го моли да го пусне. Фекрет дава знак на Дурук да изведе мъжа от владенията им, но на раздяла го предупреждава да не смее да си излее гнева върху жена си и дъщеря си.

Генджо и Тарик идват в къщата на Дагдевирен. Тарик отива в стаята на Мерджан. Генджо разказва на госпожа Тюркан и Джемил как Тарик е възхитен от маниерите на дъщеря им. Тюркан се чуди защо Нюлюфер и Мелек не са дошли. Генджо обяснява, че Нюлюфер е болна, а Мелек се подготвя за утрешните уроци.

Тарик предупреждава Мерджан, че ако отново дръзне да се държи грубо с него, както днес в чайната.... Мерджан не оставя младоженеца да довърши:

- Слушай, тук е много малък район, т.е. Трабзон. Ако кихнеш в квартал Хайрат, ще чуеш пожелания за здраве в квартал Бешикдюзю. Тук всичко се разпространява много бързо. Всеки ще знае. Всеки чува. Всички ще видят, но никой няма да ти го каже в очите. И ще си мислиш, че никой не знае... Ти си отвлякъл Хазан. Много ли я обичаш? Но ще се омъжиш за мен, значи ще се омъжиш за мен. Не можеш да контролираш сърцето си. Сърцето ти копнее за Хазан. Не можеш да подчиниш и баща си. Баща ти ти казва да избереш Мерджан. И какво от това, че ще ме подчиниш? Веднъж едно куче се опита да ме обеси и аз едва не умрях. Дълги месеци бях прикован към инвалидна количка. Бях като жив мъртвец. Виж - Мерджан му показва раните по ръцете ми. Как можеш да изплашиш момиче, което вече върви рамо до рамо със смъртта.

Тарик поглежда Мерджан с особен интерес. Тюркан влиза в стаята и моли Мерджан и Тарик да отидат в хола.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...