Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.193, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Генджо прави план как да се отърве от Нюлюфер. Мелек не вярва на майка си, че Генджо се е опитал да я убие. Разберете още какво ще се случи в епизод 193 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 29 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 192 на „Ти разкажи, Черно море“ Генджо иска да вкара Нюлюфер в лудница, а след това да се забавлява с доведената си дъщеря Мелек. Мустафа и Асие подновяват брака си.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 193 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 28 ноември 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Генджо прави план как да се отърве от Нюлюфер.

Мелек не вярва на майка си, че Генджо се е опитал да я убие.

Есма е тъжна заради Али.

Хазан и Нефес се опитват да помогнат на майката на Тюлин да си намери работа.

Тахир и Нефес имат различни мнения за бъдещето на сина си Ийт.

Всичко за „Ти разкажи, Черно море“

Асие слага Ерен да спи. Мустафа, в очакване на любовната игра, вика Асие в леглото. Мустафа се сгушва до жена си, в този момент Сание нахлува в стаята им и пита кога ще се върне Мурат.

Мустафа раздразнено отговаря, че брат му работи. След като изпраща майка си, Мустафа отново се сгушва до жена си, но в този момент в стаята влиза Балъм. Момичето обяснява, че баща ѝ много ѝ липсва, и моли да си легне при тях. Асие поставя дъщеря си между себе си и съпруга си.

Тарик и Генджо решават да се върнат у дома. Генджо поглежда часовника си и си спомня сутринта, когато записа гласа си на диктофона на телефона на Хулия:

-Нюлюфер, Нюлюфер. Отдавна трябваше да те довърша. Умри, умри!

Генджо заповяда на прислужницата и на пазача да направят едно ужасно нещо.

Поглеждайки часовника си, Генджо осъзнава, че след няколко минути ще си е у дома.

Генджо се обажда на Хулия. Слугинята, получила сигнал от господаря си, отива в кабинета му и отваря лаптопа му.

От камерите Хулия вижда, че Нюлюфер спи в стаята си, а Мелек е в стаята си и слуша музика през слушалки. Хулия подава сигнал на охраната. Охранителят влиза в стаята на Нюлюфер и притиска възглавница към лицето ѝ. В този момент Хулия чрез камерата включва записа, направен от Генджо:

-Нюлюфер, Нюлюфер. Отдавна трябваше да те довърша. Умри, умри, умри!

Охранителят хвърля възглавницата и бяга от стаята. Нюлюфер истерично бяга от стаята си и крещи:

-Генджо, чух гласа ти. Знаех, че винаги си искал да ме убиеш.

Мелек излиза чувайки писъците на майка си. Нюлюфер казва на дъщеря си, че Генджо току-що се е опитал да я удуши с възглавница. В този момент Генджо и Тарик се връщат вкъщи. Нюлюфер се нахвърля върху съпруга си. Генджо внимателно вдига съпругата си, моли я да изпие лекарството си и я отвежда в стаята ѝ.

Мелек разбира, че Генджо не би могъл да удуши майка си, тъй като току-що се е върнал у дома. Девойката започва да вярва, че майка ѝ е полудяла.

През нощта Тарик се промъква в къщата на бабата на Ханифе. Тарик се приближава до спящата Хазан и вдишва миризмата на косата ѝ.

На сутринта татко Осман забелязва, че Есма е тъжна. Татко Осман пита племенницата си какво я тревожи. Есма му разказва, че вчера Али ѝ е казал, че лятото вече е минало, а те не са направили сватба си. Есма признава, че думите на Али са я наранили. Татко Осман обещава, че ще решат проблема.

Нефес пристига в дома на Хазан. В този момент Мелек се обажда на сестра си с намерението да ѝ разкаже какво се е случило с майка им предния ден, но Хазан не дава на сестра си да каже нищо и, позовавайки се на натоварената си програма, казва, че ще ѝ се обади след пет минути.

Хазан и Нефес пристигат в дома на майката на Тюлин. Жената им казва, че съпругът ѝ се е обадил вчера и е обещал, че повече няма да ги безпокои. Нефес обещава да помогне на жената да си намери работа.

Нефес и Хазан завеждат майката на Тюлин във фондацията за защита на жените.

Тахир води Ийт в парка. Ийт отказва да се качи на люлките, като обяснява, че е възрастен. Тахир пита сина си какъв иска да стане, когато порасне. Ийт иска да стане полицай или астронавт. Тахир е сигурен, че Нефес никога в живота си няма да позволи на Ийт да стане астронавт.

Нефес пристига в парка и съобщава на Тахир, че г-жа Севин (майката на Тюлин) вече работи за фондацията и получава пълен пакет социални помощи. А съпругът ѝ, ѝ се е обадил и се е зарекъл, че повече няма да ги безпокои. Тахир разказва на Нефес, че синът им иска да стане астронавт. Нефес прегръща сина си и го моли да не я изоставя.

Хазан пристига в къщата на Генджо и казва на Мелек, че двамата с Нефес са решавали проблем на един от учениците ѝ. Ето защо тя не е могла да се обади. Мелек обидено отговаря на сестра си, че е можела да ѝ каже за това по телефона. Тя не е трябвало да се разкарва за това. Без да даде възможност на сестра си да се обясни, Мелек тръгва към къщата.

Нюлюфер влиза в стаята на Мелек и я уверява, че Генджо се е опитал да я убие. Тя е чула гласа му. Мелек си спомня, че когато е влязла в хола, Генджо и Тарик току-що са се върнали от Мерджан. Нюлюфер се кълне, че е чула гласа на Генджо, и я моли да ѝ повярва.

- Дъще, слушай, трябва да ми повярваш. Ако не ми повярваш, няма за какво да се хвана в този живот.

Хазан се обажда на Мелек. Момичето прекъсва разговора и моли майка си да се върне в стаята си и да си легне. Нюлюфер я уверява, че Генджо я е принудил да вземе хапчетата. Мелек не вярва на майка си.

Вечерта Мустафа намеква на майка си, че тя пие много чай преди лягане и след това не може да заспи. Разбирайки, че майка му няма да заспи, Мустафа ѝ предлага още една чаша чай. Сание се съгласява. Мустафа пожелава сам да налее чай на майка си. Мустафа налива чай за себе си и за майка си, но подхвърля приспивателни в нейната чаша. След като дава чай на майка си, Мустафа излиза, за да види дали децата са си легнали. Сание, след като отпива глътка чай, смята, че е слаб, и сменя чашата си с тази на Мустафа.

Мустафа се връща в хола и изпива чая си наведнъж, след което отвежда Асие в спалнята.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...