Актуално България търси талант

Илиана Беновска натиска „златния бутон” заради сълзите на 26 годишна жена в „България търси талант”

Добави коментар

Нов музикален хит, увековечен танцов номер и илюзорни пърформанси в трети епизод на „България търси талант”

Нов музикален хит, увековечен танцов номер и илюзорни пърформанси в трети епизод на  „България търси талант” 

Илиана Беновска натиска „златния бутон” заради сълзите на 26 годишна жена, журито отказва да види изпълнението на участник

Над 30 изпълнения на кандидат-таланти ще видят зрителите на bTV в неделя вечер от 20.00 часа в най-позитивното и обичано шоу - „България търси талант”. Сред тях са както познати участници като ансамбъл „Чудесия” от Пазарджик, така и много нови таланти, които ще предложат изключителни номера.

България търси талант

Андрей от Сливен ще върне журито и най-вече Иво Сиромахов в детските му години и ще предложи на зрителите забавно бабъл шоу (шоу със сапунени мехури), а 18г. пловдивчанин ще увековечи своите танцувални умения както на сцената на шоуто, така и в Интернет пространството. Изпълнението на Виктор провокира коментари от типа на: „Ти си нечовек, ти си машина” и „Аз съм ти фен до гроб” (Иво Сиромахов), и „Толкова е покъртително, че чак е уникално”(Ники Илиев).

България търси талант

И това е само началото. Следва поредица от неповторими изпълнения, в които участник от София с псевдоним Венсан ще яде светлина, кандидат – талантът Георги от Търговище ще  покаже едно сравнително ново изкуство, наречено глоувинг, а Димитър от с. Трудовец ще покаже на сценариста и режисьор какво е общото между него и тиквата, и как изглежда Иво без уши. В неделя в ефира на bTV софиянците от група „ПоTReZ” ще изпълнят своя авторска песен, посветена на селската пръчка, която има потенциала да се превърне в най-новия безспорен музикален хит, Илия от Плевен ще извърши неща, които противоречат на човешката физика, а сълзите в очите на 26-годишната Ивета от Бургас ще провокира Илиана Беновска да натисне „златния бутон”.

България търси талант

В трети епизод Дарина Павлова има няколко повода да се ядоса на колегите си и да спори с тях. Едно изпълнение, обаче, ще обедини Дарина, Иво, Илиана и Ники и те единодушно ще натиснат бутона „Х” още преди да са видели какво ще изпълни 58 годишния Росен от Варна. Какво провокира тяхната реакция, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа по bTV. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя