Актуално В програмата

Награди на стойност близо 9 хиляди лева в четвъртото издание на „Това е цената”

Добави коментар

Тази неделя, 10 ноември, от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да гледат четвъртото издание на „Това е цената”.

Тази неделя, 10 ноември, от 21:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да гледат четвъртото издание на „Това е цената”

В този епизод Ники Станоев за пореден път изпълва залата и ефира на bTV с настроение. Самият той се определя като истински Дядо Коледа, който после обаче е сравнен с хобит от „властелинът на цените” - Веселин Калановски, придружен от своите красиви елфи – Зорница, Виктория и Камелия.

Добави описание

В четвъртото издание на предаването и мъжете, и жените ще покажат добри познания и умения да отгатват цени. Милена, Големият Бо, Мъри и Петър ще се борят един срещу друг на „Голямото колело”, а шансът да участва в „Голямата витрина” ще се падне на Петър – представител от отбора на „Нерваците”. Благодарение на знанията си, силната подкрепа и помощ на публиката той успява да грабне големите награди на стойност 8595 лв. А какви са те, зрителите на bTV ще разберат в неделя.

Добави описание

За доброто настроение в студиото ще се погрижат не само водещите и техните асистентки, но и самите участници. Те показват своята интересна и атрактивна индивидуалност с имената на отборите си – „Тюлените”, „Еверест”, „ Бояджиите”, „ Перничаните” и други. Някои от тях дори са се подготвили със специални тоалети и аксесоари. 

Чувство за хумор, адреналин и напрежение ще завладеят студиото на „Това е цената” в четвъртия брой на шоуто. А по какъв начин победителят стига до финала и какви предизвикателства са подготвили от екипа на предаването, зрителите ще видят в неделя от 21:00 часа по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Това е цената

Дузпи определят победителя в „Това е цената” по bTV

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев

Телевизионна игра „Това е цената” по bTV

Световното шоу The Price is Right идва у нас с името „Това е цената”