Актуално В програмата

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев

Добави коментар

„Това е цената” с Весо Калановски и Ники Станоев стартира на 20 октомври в прайм-тайма на bTV

На 20 октомври, от 21.00 часа, в ефира на bTV своя телевизионен дебют ще направи чисто новият, невероятен и изключително забавен телевизионен тандем Веселин Калановски и Николай Станоев. Всяка неделея те ще водят участниците в „Това е цената” по пътя към голямата награда.

С категоричен успех в близо 40 държави, още преди телевизионния си дебют The Price is Right предизвика висок интерес сред българската публика. От цялата страна се обаждат желаещи да се запишат, за да станат част от шоуто и да имат шанса да спечелят разнообразни награди, от които най-атрактивни и привлекателни са круиз, скутер, таблети, курс по гмуркане и много други. До момента всяка седмица се записват около 450 човека. Участниците ще имат възможността да се забавляват и да вървят устремено към целта си с помощта на водещите, Веселин Калановски и Ники Станоев. Те от своя страна, през всеки един от етапите на предаването, ще имат удоволствието да бъдат съпровождани от три прекрасни изкушения: Виктория Ангелова, Камелия Янкова и Зорница Гардакова.

Виктория Ангелова

Виктория Ангелова

 

Камелия Янкова

Добави описание

 

Зорница Гардакова

Добави описание

Изявяващи се на модния подиум, чаровни дами ще допълват вълнуващата атмосфера на „Това е цената” и ще подклаждат напрежението и  адреналина на играта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Това е цената

Награди на стойност близо 9 хиляди лева в четвъртото издание на „Това е цената”

Дузпи определят победителя в „Това е цената” по bTV

Телевизионна игра „Това е цената” по bTV

Световното шоу The Price is Right идва у нас с името „Това е цената”