Актуално Търси се...

Теди Духовникова се среща с Владо Карамазов в „Търси се...”

Добави коментар

Теодора Духовникова ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 4 април, от 11 часа, по bTV.
xТеодора Духовникова Младата и талантлива актриса – Теодора Духовникова ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се...”, тази събота, 4 април, от 11 часа, по bTV. Тя е една от младите звезди на Народния театър, наричана от медиите – „българската Мишел Пфайфър”. Наскоро Теди излезе в майчинство в очакване на второто си дете. Каква е тя като актриса, жена и майка – водещите Меги и Нели ще разберет това с помоща на най-близките ѝ хора.

От театралните среди най-близката приятелка на Теди е актрисата Ани Пападопулу. Двете се познават още от студентки в НАТФИЗ и тогава дори не предполагали, че общата им работа в Народния театър ще ги сближи толкова. Ани ще сподели в студиото на «Търси се...» за най-трудния период на Теди-тежката катастрофа, която претърпяла преди време.  

 
Наскоро Теди излезе в майчинство в очакване на второто си дете. Каква е тя като актриса, жена и майка – водещите Меги и Нели ще разберет това с помоща на най-близките ѝ хора.


Емоционална ще бъде и срещата с нейния съпруг – Стефан. Любовта между двамата пламва от пръв поглед на морето, последвала и сватба на любимото им място – село Лещен. Стефан ще разкрие, че Теди винаги е на двата полюса на емоциите – или силно обича или мрази. Той ще я предизвика да запее песента „ Назад, назад моме Калино” и зрителите ще чуят уникалната интерпретация и гласови възможности на Теди Духовникова.

Каква е Теди като майка ще разкрие нейната дъщеричка Бояна, която с нетърпение очаква появата на своята сестричка, за която обещава да се грижи. Теди няма да скрие сълзите си при срещата със своето семейство. „Те са най-голямото ми щастие”, ще признае актрисата.

В „Търси се...” тя ще се срещне и със своите родители,
на които ще благодари за грижите и свободата на личния ѝ избор, която  са ѝ дали. Оказва се, че още от малка Теди е поетеса и в студиото тя ще си припомни някои от първите стихове, издадени от самата нея в книжка.
    
Уникалният Мариус Куркински в откровенно интервю ще разкаже за приятелството си с Теди Духовникова. Той ще посъветва Теди да се отдаде изцяло на почивка в очакване на предстоящото раждане.

Последната изненада за актрисата ще бъде срещата с още един от най-добрите ѝ приятели в театъра – нейния колега от Народния театър – Владо Карамазов


Последната изненада за актрисата ще бъде срещата с още един от най-добрите ѝ приятели в театъра – нейния колега от Народния театър – Владо Карамазов. Той ще разкаже за смешните ситуации, в които са попадали двамата, както в театъра, така  и по време на многобройните си забавления.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“