Актуално В програмата

Кои са гостите на Тази събота/Тази неделя - 18 и 19 януари 2014

Добави коментар

Ивайло Калфин, Йордан Лечков, Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов гостуват на Антон Хекимян в Тази събота/Тази неделя - 18 и 19 януари 2014

Ивайло Калфин, Йордан Лечков, Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов гостуват на Антон Хекимян в Тази събота/Тази неделя - 18 и 19 януари 2014

Ивайло Калфин, Йордан Лечков, Светлозар Лазаров и Цветан Цветанов гостуват на Антон Хекимян в Тази събота/Тази неделя - 18 и 19 януари 2014На 18 януари от 8.00 часа в студиото на „Тази събота” анализ на събитията от седмицата в 30 минути ще направят социологът Боряна Димитрова, политологът Антоний Гълъбов и журналистът Виза Недялкова.

Явор Дачков и Атанас Семов ще дискутират по темата с подслушването и дали то не се е превърнало вече в национален спорт. Депутатът Димитър Димов ще говори за падащи имунитети и защо Атака са в атака. Сред гостите на Антон ще бъде и футболната легенда Йордан Лечков, който ще разкаже за възобновеното срещу него дело, политиката и какво ни трябва да сме победители. За финал Ивайло Калфин за въпросите, на които няма отговор, предателствата и алибито на властта.

На 19 януари в „Тази неделя” от 8.00 часа коментатори на седмицата ще бъдат баскетболистът Тити Папазов и социологът Андрей Райчев. Зрителите на bTV ще видят на живо от Пловдив  неделна конференция на левицата и ще разберат започва ли БСП от А и Б. Сред гостите в неделя ще бъдат и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който ще говори за успехите в борбата с битовата престъпност и нелегалните имигранти, и Цветан Цветанов - за подслушването, политиката и властта.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Тази събота , Тази неделя

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

„Тази събота и неделя“ дава старт на есенния сезон от три различни точки

„Тази събота и неделя“ открива есенния сезон на 7 септември с нови рубрики

„Тази събота и неделя” изпраща пореден успешен ТВ сезон на живо от южното Черноморие

Алекс Кръстева пренася зрителите на живо в сърцето на Родопите и Роженските поляни в „Тази събота и неделя“