Актуално Търси се...

„Търси се…” с Елен Колева и Александър Найденов – тази събота от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Елен Колева и приятеля ѝ Александър Найденов за първи път заедно в ток шоуто „Търси се…” – тази събота от 11:00 часа по bTV

Елен Колева и Александър Найденов


Елен Колева и приятеля ѝ Александър Найденов за първи път заедно в ток шоуто „Търси се…” – тази събота от 11:00 часа по bTV


Елен Колева  Младата актриса и водеща на първото за България телевизионно кулинарно състезание Lord of the Chefs – Елен Колева, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази събота, 4 юни, от 11:00 часа по bTV.

За първи път зрителите ще видят личния свят на Елен, който тя ревниво пази, ще разберат какъв е той отвътре и каква е истината за отношенията с приятеля ѝ Александър Найденов.

Екипът на предаването пътува до родния град на актрисата - Монтана, за да се срещне с майка ѝ Ина. Тя ще разкаже какво бебе е била дъщеря ѝ и как двете са преживели най-тежкия момент в живота им – внезапната загуба на бащата на Елен. Ина ще върне дъщеря си и към един друг неин талант – танците, на които е отдадена от съвсем малка и зрителите ще видят как тя танцува испанско танго.

Елен Колева

Елен Колева  Меги и Нели ще срещнат Елен и с още един значим човек в живота ѝ – вторият мъж на майка ѝ Любомир Бояджиев, който е директор на театъра в Монтана. Със своето предизвикателство той ще я върне към детските години, когато двамата си устройвали състезания по фалшиво пеене.

Специална задача, свързана с последното амплоа на Елен, ще постави актрисата Мария Статулова. Водещата на Lord of the Chefs ще трябва да направи салата по своя рецепта в студиото на предаването. Дали е подобрила готварски си умения след кулинарното състезание, ще стане ясно в събота от 11:00 часа по bTV.

Голямата изненада за актрисата ще бъде появата в студиото на нейния приятел Александър. Двамата ще бъдат за първи път заедно в телевизионно предаване.


Каква е истината за техните отношения, усещат ли голямата разлика във възрастта и как съжителстват, въпреки различията си, зрителите ще разберат това за първи път в „Търси се...” по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Елен Колева

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“