Актуално В програмата

Тайните зад създаването на криминалната драма „Дяволското гърло”

Добави коментар

Нов заподозрян е в центъра на събитията в предстоящия епизод този четвъртък в 22.00ч. по NOVA

Каква е рецептата за създаването на успешен сериал? Отговор на този въпрос дава част от екипа на „Дяволското гърло” в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”. 

„Лично за мен като режисьор най-важното нещо като съставка за успеха на един сериал е стилът. Без него нищо не може да се случи. В процеса на създаването на „Дяволското гърло” бяхме фокусирани върху това да има стил в епизодите и усещането за нещо авторско в тях”, разкрива режисьорът Павел Веснаков.

 

„Първата разлика е безкрайната шир зад актьора. Това е безценно и смятам, че всички зрители го виждат. На тази локация, където снимахме, накъдето и да обърнеш камерата е епична красота. Природата изключително много помага на историята, което е много важно. В този сериал има много действие, което трябваше да бъде показано по интригуващ начин”, допълва операторът Мартин Балкански.

 

Добави описание

 

„За нас беше много важно да се съобразим с жанра, понеже в България не е много познат. Наблегнали сме много на вкуса си, изграден от гледане на много такива продукции, както и на усещането си за вътрешно удовлетворение как да изглежда сериалът”, разказва режисьорът по монтажа Виктория Радославова.


В епизода на „Дяволското гърло“ утре вечер от 22.00 ч. по NOVA аутопсията на намерения труп ще покаже, че той е на повече от месец, което значи, че това може да е първата жертва на убиеца. Мия ще заподозре, че серията от престъпления и начинът, по който са извършени, води до мотива "наказание". Отнемането на органи от жертвите може да е ритуал, който няма да приключи, докато не свърши "разказа" на убиеца. Разследващите се опитват да изградят профила на извършителя, но дали са на прав път или се отдалечават все повече от истината?

 

Добави описание


Асен ще изтръгне със сила страшно самопризнание от пчеларя. Какво ще му струват обаче методите "извън закона" и дали няма да нарушат хода на разследването? Пчеларят ли е убиецът или зад престъпленията в района на Смолян се крие нещо много по-голямо?


Междувременно дъщерята на Мия - Диана прекарва нощта в гората с Лазар в опит да върне амулета от баща си. Без да подозира, тя ще попадне на улика, която може да преобърне разследването, но дали самата тя не е в огромна опасност - предстои да видим в новия епизод на "Дяволското гърло" този четвъртък в 22.00ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май