Актуално В програмата

„Дяволското гърло“ с премиера тази вечер по AXN!

Добави коментар

Закупуването на набралия голяма популярност у нас криминален сериал „Дяволското гърло“ от американския гигант Sony Pictures Television Ent. вече не е новина, а премиерата му по AXN за България е тази вечер от 22:00.

Докато продължението му във втори сезон вече е факт, заснетият почти изцяло в Родопите от екипа на „Дриим Тиим“ за Нова телевизя български сериал ще бъде излъчен и в Полша, Унгария, Румъния, Молдова, Чехия и Словакия чрез каналът на SPTE - AXN.

В разгара на бежанската криза в България способна служителка на ДАНС и амбициозен местен следовател разследват убийството на пенсиониран полицай в крайграничния планински град Смолян. Уликите постепенно ги насочват към ужасяваща тайна за престъпление, което ще преобърне разследването и личната им съдба. В “Дяволското гърло“ има мистика и тежки престъпления, но се засягат и значими социални теми като предателство, приятелство и любов, бежанския въпрос, съжителството на различни етноси. Владимир Карамазов влиза в ролята на разследващ полицай от Смолян, а Теодора Духовникова е криминален профайлър, изпратен от София, който му помага. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от каста на мащабната продукция, а нейни режисьори са Павел Веснаков и Димитър Димитров.

Това не е първото появяване на Теди Духовникова на екрана на AXN. Гледахме я и в епизодична роля в заснетия изцяло в България сериал „Забравена“ със Стана Катич. В третия му сезон Теди се появява в ролята на на хладнокръвната медицинската сестра, която трови живота на героя на Патрик Хюсингер – Ник. Докато Ник е отвлечен и измъчван, Духовникова експериментира с различни химически коктейли, които инжектира в тялото му и се опитва да го пречупи психически и физически, за да могат враговете му да получат своето.

Гледайте по два епизода от „Дяволското гърло“ всяка сряда от 22:00.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло

​Дългоочакваното продължение на сериала „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

„Дяволското гърло“ с престижна номинация на C21 International Drama Awards

Големият финал на „Дяволското гърло“: Интригата се разплита тази вечер по NOVA

Прокурорът Чанов застава пред детектор на лъжата в „Дяволското гърло“

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май