Актуално В програмата

​Дългоочакваното продължение на сериала „Дяволското гърло“ – тази пролет по NOVA

Добави коментар

Тази пролет в ефира на NOVA стартира дългоочакваното продължение на един от най-успешните български сериали – „Дяволското гърло“.

Новата история носи името „Есента на демона“ и е първата телевизионна поредица, спечелила престижното отличие „Златна роза“. Тя ще впечатли публиката с интригуващ сюжет и най-високо продукционно качество. Вторият сезон на криминалната драма ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново. Предстоящият сезон на филмовата продукция затвърждава стратегическия ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да подкрепя развитието на българското филмопроизводство и да го представя на международния пазар.

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли влизат изключителните актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.

В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.

Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.

„Дяволското гърло“ е един от най-успешните български сериали. Първата му прожекция пред чуждестранна публика е през лятото на 2019 г. по време на фестивала „Празникът на българското кино в Рим“. Няколко месеца по-късно продукцията е избрана измежду 280 кандидатури от цял свят и е единственият проект от цяла Източна Европа, който получава номинация за най-добра чуждестранна драма от престижните отличия C21 International Drama Awards. Хитовият сериал бележи още едно историческо постижение като се превръща в първата българска продукция, която се разпространява едновременно в целия англоезичен свят. Поредицата на NOVA се разпространява още в Централна и Източна Европа от американската медийна компания AXN, собственост на “Сони пикчърс телевижън”. Още преди телевизионната си премиера продължението на хитовата криминална драма получи висока оценка – по време на 41-ото издание на най-стария филмов фестивал у нас „Златна роза“, „Есента на демона“ стана първият сериал в историята на кинофестивала, който е удостоен с тази награда.

Не пропускайте продължението на „Дяволското гърло“ – “Есента на демона“ тази пролет само в ефира на NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Дяволското гърло , Есента на демона

Как ще завърши "Есента на демона"?

Липсващи останки разкриват името на убиеца в „Есента на демона“

Мия и Филип – отстранени от разследването в „Есента на демона“

Отвличане и шокиращо прощално писмо в „Есента на демона“

Две тежки престъпления разтърсват Велико Търново в „Есента на демона“