Кино

Свеж, снежен полъх през юни с първия трейлър на анимационната комедия „Замръзналото кралство“

Добави коментар

Свеж, снежен полъх през юни с първия трейлър на анимационната комедия „Замръзналото кралство“
С характерното си чувство за хумор създателите на анимационния хит „Рапунцел и разбойникът“ от Disney представиха първия трейлър на  комедията „Замръзналото кралство“ в разгара на юнските жеги. Забавната ситуация, в която попадат двама от героите – снежния човек Олаф и северният елен Свен, - загатват за изобилието от комични моменти, в които ще бъдем въвлечени през ноември в кината.


В приключенската анимационна комедия „Замръзналото кралство“ пророчество е сковало едно кралство във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар, северния елен Свен.


Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана - Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел.


По пътя си те се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф , изправят се пред суровите стихии на зимата в надпревара да спасят кралството.


Режисьори на „Замръзналото кралство“ са Крис Бък (“Тарзан“, “Всички на сърф“) и Дженифър Лий (сценарист на „Разбивачът Ралф”). Продуцент е Питър Дел Веко (“Мечо Пух“, “Принцесата и Жабока“). Оригиналната музика към филма е дело на големите имена на Бродуей - носителя на „Тони” Робърт Лопес (“The Book of Mormon,” “Avenue Q”) и Кристен Андерсън – Лопез (“In Transit”).

Официалната българска премиера на анимационната комедия „Замръзналото кралство“ е на 29 ноември 2013 г. в кината на 3D.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Замръзналото кралство

Денят на Disney на 26 декември по Нова ТВ

10-те най-добри филма на 2014 според сп."Тайм"

„Златен Глобус“ на Замръзналото кралство