Сериали Драма-комедии

Студио 60

Добави коментар

Носителят на наградата „Еми” Аарон Соркин ни отвежда зад кулисите на пълния с противоречия свят на телевизионната индустрия.

Studio 60 on the Sunset Strip

2006 САЩ, сериен филм – 22 епизода

В главните роли: Матю Пери, Аманда Пийт, Брадли Уайтфорт, Стивън Уебър, Сара Полсън, Натан Кордри, Тимъти Басфийлд и др.

Сценарист: Аарон Соркин, Мелиса Майерс, Ами Търнър и др.

Режисьори: Тимъти Басфийлд, Томас Шламе, Джон Фортенбъри

Носителят на наградата „Еми” Аарон Соркин /”Западното крило”, „Доблестни мъже”/ ни отвежда зад кулисите на пълния с противоречия свят на телевизионната индустрия заедно с акламирания режисьор и продуцент Томас Шламе /”Западното Крило”/. Когато критикуваният изпълнителен продуцент на дългогодишно вечерно скеч-шоу прекъсва излъчването в ефир, за да изрази рязко личното си мнение, индустрията, медиите и зрителите са буквално зашеметени. В разразилия се скандал, точно преди първия ѝ работен ден, се оказва неволно замесена проницателната и уверена в себе си Джордан МакДиър. Тя се опълчва срещу управата на шоуто като наема силен, но непредсказуем екип от сценаристи - същите, които са напуснали шоуто преди години след сблъсък на интереси. Задачата им е да спасят новото лице на шоуто. Тази провокативна комедия разкрива сблъсъка на личните, обществени и политически интереси около продуцирането и създаването на токшоу във водеща телевизия.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Студио 60 , Матю Пери

Продължението на сериала "Приятели" е в ръцете на Дженифър Анистън

Аманда Пийт (Amanda Peet)

В програмата: