Сериали Драма-комедии

Велика | The Great - втори сезон

Добави коментар

Ел Фанинг се завръща като Екатерина Велика в HBO GO на 20 ноември.

© HBO България

„Велика“ е сатирична комедия за издигането на Екатерина Велика от аутсайдер в кралския двор до най-дълго управляващата жена-владетел в историята на Русия.

Във втори сезон Екатерина най-накрая сяда на мечтания трон, но бързо научава, че детронирането на съпруга й е само началото по пътя към успеха й. Сега тя трябва да се изправи пред реалността на „освобождаването“ на страна, която не иска да бъде свободна. Желанието й да донесе просветление в Русия означава да се бори със собствения си двор и с най-близкото си обкръжение, включително собствената й майка (изиграна от гост-звездата Джилиан Андерсън).

Екатерина също има и вътрешен емоционален конфликт докато продължава да управлява връзката си с Питър. В крайна сметка тя ще научи, че за да промениш една страна, първо трябва да й позволиш да промени теб самия и че има тънка граница между идеализъм и илюзия, както и че да се превърне във „Велика“ ще й коства много повече, отколкото може да си представи.

В сериала участват Ел Фанинг, Никълъс Холт, Фийби Фокс, Адам Годли, Гуилим Лий, Чарити Уейкфийлд, Дъглас Ходж, Саша Дхаван, Байо Гбадамоси и Белинда Бромилоу.

© HBO България

„Велика“ е създаден и написан от Тони Макнамара, който е и изпълнителен продуцент на проекта. Изпълнителни продуценти са също и Мариан Макгоуан, Марк Уайнмейкър, Ел Фанинг, Никълъс Холт, Британи Кахан Уорд от Echo Lake, Дъг Манкоф и Андрю Сполдинг, Джош Кеселман от Thruline и Рон Уест и Мат Шакман.

Сериалът е продуциран от Civic Center Media съвместно с MRC Television и се разпространява в международен план от ViacomCBS Global Distribution Group.

© HBO България

Всички епизоди от първия сезон на „Велика“ са налични и в момента в HBO GO. Втори сезон на сериала Велика е с премиера на 20 ноември, когато всички 10 епизода ще бъдат налични за гледане в стрийминг платформата на WarnerMedia HBO GO.

Велика | The Great

Вижте повече

Велика | The Great

„Велика“ е антиисторическо приключение, ситуирано в Русия през XVIII в., от номинирания за „Оскар“ сценарист на „Фаворитката“ Тони МакНамара.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Велика

Ел Фанинг се завръща като Екатерина Велика на 20 ноември