Актуално Търси се...

Стефан Данаилов тази събота в «Търси се...», 13 февруари, от 11:00 часа, по bTV

Добави коментар

Големият български актьор Стефан Данаилов ще бъде гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 13 февруари, от 11:00 часа, по bTV.
Стефан ДанаиловГолемият български актьор Стефан Данаилов ще бъде гост в студиото на „Търси се...” тази събота, 13 февруари, от 11:00 часа, по bTV. За големия му талант, мъжкото му обаяние и върховете в личния му живот ще разкажат най-близките му хора.

Първата среща на Стефан Данаилов ще бъде с едни от най-талантливите и успели негови ученици. „Той е най-тънкият психолог. Винаги разбираше кога някой от нас е свършил парите, кога няма да си плати квартирата и ни даваше, без да иска да му ги връщаме”, разказва актрисата Силвия Лулчева. „ Мастъра е роден директен, никога не спестява мислите си. Никога не е показвал, че някой е негов любимец”, споделя актьора Валери Йорданов. Стефания Колева ще го провокира да изиграе етюда, с който той е кандидатствал във ВИТИЗ.

Сред дългогодишните приятели на актьора е и певецът Боян Иванов, с когото са приятели от деца. Той ще сподели, че една от най-големите слабости на Стефан Данаилов е храната. Въпреки това, той не може да готви.

Стефан ДанаиловЕмоционална ще бъде срещата на актьора с неговата племенница – режисьора Росица Обретенова, която ще признае, че въпреки че са роднини тя се обръща към него с „Мастър”. „Понеже баща ми почина рано той се превърна в моя баща. Много се грижеше за мен, но и непрекъснато ме критикуваше”, споделя племенницата на актьора. Тя ще го предизвика отново да се върне на театралната сцена, а какви са плановете на вуйчо ѝ – зрителите ще разберат в „Търси се...”.

Росен Цанков, син на съпругата на актьора – Мария
, ще сподели какъв е Стефан Данаилов като дядо. „Той много глези двамата си внука. Води ги на ресторанти, забавляват се, купува им непрекъснато разни неща”, ще разкрие Росен. Той ще разкаже, че в много труден период за него, когато е бил болен от тежка болест Стефан Данаилов му е помогнал изключително много. „Благодарение на него съм жив”, емоционално ще сподели Росен Цанков.
    
В „Търси се...” актьорът ще се срещне и с някои от своите състуденти в театралното училище. Как се е променил той през годините ще разкажат актьорите Илия Добрев, Стефан Мавродиев и Стефан Бобадов. А в студиото като негова изненада ще влезе актрисата Елена Райнова, която нагледно ще покаже разликата от студентските им години до днес. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Стефан Данаилов

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“