Актуално България търси талант

Стартираха кастингите за “България търси талант” в столицата

1 коментар

Имитатор на Хитлер и скоростно четене на стихове смаяха членовете на предварителното жури за “България търси талант”
Имитатор на Хитлер и скоростно четене на стихове смаяха членовете на предварителното жури

Имитатор на Хитлер Вчера стартираха кастингите в София за най-новото шоу на bTV “България търси талант”. Ниските температури не отказаха кандидатите за участие в шоуто и на прослушването се явиха претенденти от цялата страна.

Четирсет и осем годишният Александър Василев от града на болярите – Велико Търново ли? смая журито с имитирането си на не кого да е, а на Адолф Хитлер.

Кандидат от София пък дойде със своя „Бе Ем Хикс“, за да покаже майсторското си владеене на специално пригодения велосипед в изпълнението на сложни акробатични номера. Той е компютърен специалист, но  колелото му е  хоби от 20 години.

Талант от село Безмер пък успя да прочете стихотворение от 9 куплета за по-малко от минута. Скоростното четене е талант, който той е развил още в първи клас и твърди, че е имало време, когато се е справял и по-бързо.

Голямо е съревнованието и между няколко тийнейджърски брейк формации, които се надяват да са следващите „Diversity” – групата, която спечели голямата награда в английската версия на шоуто. Кастингите в столицата ще продължат до 24 декември.

В следващия етап – същинските кастинги – одобрените кандидати ще се явят пред същинското жури, което ще дава своите оценки за изпълненията на участниците. Прослушванията ще се проведат през януари в трите града, а одобрените за този етап на шоуто ще бъдат информирани предварително от екипа на предаването.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя