Архив Music Idol

Симона Статева отпaдна от Music Idol

Добави коментар

Симона Статева напусна Music Idol след оспорвани елиминации снощи.
Симона Статева отпaдна от Music IdolСимона Статева напусна Music Idol след оспорвани елиминации снощи.

Най-младата финалистка в шоуто беше подложена на критики от гостите и членовете на журито още миналата седмица. Отказът на Виктория от Music Idol спаси Симона от отпадане още на предходните елиминации, когато тя се изправи срещу Преслава Мръвкова във “Война на гласовете”.
Снощи двете отново премериха сили, като този път трябваше да изпълнят Knockin' On Heavens Door. Песента обаче затрудни Симона и зрителите предпочетоха именно тя да напусне шоуто.Специално гости на шоуто бяха Миро и Отряд 13, които представиха свои песни на сцената на Music Idol. Снощното предаване беше и последното от цикъла издания, в които част от приходите от зрителските sms-и ще отидат за обучението на Виктория Димитрова в чужбина.

Днес идолите заминаха за Скопие, където ще изнесат концерт пред македонските си фонове. Към тях ще се присъедини и  Дарко Илиевски.
Концертът ще се състои в най-големия клуб в македонската столица – “Колизеум”. Веднага след изявата идолите ще се отправят към Охрид, където ще си починат  преди тежките репетиции за концерта в понеделник. Тогава те ще трябва да представят част от най-големите латино хитове. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Music Idol

Над 70% от всички зрители снощи са гледали Music Idol 3

Маги е новият Music Idol

В понеделник, 8 юни е големият финал на Music Idol

Music Idol с 3-часов финал в понеделник

Maizie Williams от Boney M на сцената на Music Idol в сряда вечер