Архив VIP Dance

Симона Пейчева и Крум са първите финалисти във VIP Dance

Добави коментар

Симона Пейчева и Крум са първите финалисти във VIP Dance. Новият спектакъл на Нешка Робева вдъхновен от шоуто...
откъс от новия спектакъл на Нешка Робева


С откъс от новия спектакъл на Нешка Робева започна снощи най-оспорваната вечер във VIP Dance.
Зрителите видяха част от него преди премиерата му на 12 ноември в зала 1 на НДК. Нешка Робева сподели, че новият ѝ спектакъл е изцяло вдъхновен от VIP Dance и също е зареден с много енергия, надиграване между 6 отбора и жури, което оценява изпълненията им.

А с оценките снощи във VIP Dance журито определи първия финалист в шоуто. Вдигайки 30 точки за изпълнението на контемпорарито на Симона и Крум, те определиха техния отбор за първия сигурен претендент за титлата „Любими танцьори на България”.

Симона Пейчева и КрумМаксималният резултат просълзи Крум и Симона, като гимнастичката призна, че е плакала само още веднъж, когато е спечелила световната титла. В края на предаването тя сподели, че е изключително горда и доволна от представянето им и е оправдала очакванията на съотборниците си след като влезе на мястото на Елица.

Симона припомни, че отборът на Крум и Елица беше първият, получил максимална оценка в шоуто, а сега, в последното предаване, в което журито имаше право да оценява, отново имат 30 точки.

отборът на Райна и Фери


С контемпорари вчера се представи и отборът на Райна и Фери.
Стилното им изпълнение накара Нешка Робева да признае „И двата отбора тази вечер заслужават първото място”, но вдигнатата петица от Орлин, заради грешка на мъжете в отбора, им коства максималната оценка.

Така, в последните елиминации в петък отборите на Райна и Фери, Мария и Боби, Анелия и Ники и този на Тереза и Данчо ще се борят за класиране на финала. Кой от тях ще си тръгне, ще определят зрителите със своя вот.
Линиите за гласуване вече са отворени.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance