Актуално Други

Шестият сезон на “Силициевата долина” ще бъде последен

Добави коментар

HBO потвърждава дългогодишната комедия “Силициевата долина” ще завърши със сезон 6.

HBO потвърждава дългогодишната комедия “Силициевата долина” ще завърши със сезон 6.


Както се съобщава от TVLine, HBO и шоурънърите Майк Джъдж и Алек Берг са решили, че сезон 6 ще бъде края за “Силициевата долина”. Новината идва преди началото на продукцията на 6-ти сезон, който се забави с няколко месеца, за да може Берг да изпълни задълженията си в другата комедия на HBO - “Бари”, с Бил Хадер. В съвместна декларация Джъдж и Берг казаха следното:

 

„Силициевата долина е кариерана и жизнена връхна точка за нас. Ще ни липсва много, но ние винаги сме оставяли пътуването Pied Piper да ни води, а Сезон 6 изглежда е подходящо заключение. Завинаги сме задължени на нашите невероятни актьори, екип и партньори в HBO. В определен момент можем да направим само толкова, за да направиш света по-добро място."

Добави описание

Джъдж и Берг отдавна са говорят за шестсезонен план за сериала. "Шест сезона изглеждат стандартни за нещо подобно, което ми се струва прекрасно", каза Джъдж на THR през 2017. "Бих бил щастлив с това."


“Силициевата долина” следва възходите и паденията на технологичния предприемач Ричард Хендрикс (Томъс Мидледит), като създава стартъп за компресиране на данни на име Pied Piper и се опитва да успее в безмилостната индустрия. Сериалът се очерта като критичен фаворит в по-ранните си сезони. Въпреки, че продължава да печели няколко номинации за "Еми" и "Златен глобус", комедията никога не е успяла да вземе у дома голямата награда.

 

Добави описание


Тъй като “Вице” завърши в началото на май, а сега “Силициевата долина” ще приключи през 2020 г., това оставя няколко пропуски в комедийната програма на HBO. За щастие, каналът има “Авеню 5”, създаден от създателя на “Вице” Армандо Ианнучи, с участието Хю Лори и Зак Уудс от “Силициевата долина”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Силициевата долина

HBO получи 126 номинации за награди ЕМИ