Лица Други

Сериалите “Американците” и “Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история” с общо 25 номинации “Еми”

Добави коментар

На специална церемония бяха обявени номинациите на 68-то издание на наградите “Еми” (Emmy Awards).

На специална церемония бяха обявени номинациите на 68-то издание на наградите “Еми” (Emmy Awards). Председателят и Главен изпълнителен директор на  Академията за телевизионни изкуства Брус Розенблум посочи най-добрите телевизионни продукции, които ще се състезават за престижните отличия.

Продукциите, които са част от каналите на FOX Networks Group, получиха общо сто и три номинации в различни категории, което е и най-високият брой до момента. Отличени са сериали, излъчвани по канали като FOX, FX и National Geographic Channels.

От друга страна Fox 21 Television Studios и 20th Century Fox Television са лидери по брой номинации при студиата.

Таражи П. Хенсън

Категорията “Най-добра актриса в драматичен сериал” е наполовина съставена от актриси, участвали в продукции на компанията. Таражи П. Хенсън получи втора поредна номинация за ролята си в сериала “Империя”, втори сезон на който беше излъчен по FOX през май.

Кери Ръсел беше номинирана за участието си в сериала “Американците”, а третата номинация отиде при Клеър Дейнс и ролята ѝ във “Вътрешна сигурност”, продукция на Fox 21 Television Studios.

“Американците”

“Американците”, който зрителите на FOX имат възможност да гледат от 11 юли всеки понеделник от 22:00 ч., получава за пръв път номинации в още няколко категории. Те включват “Най-добър актьор в драматичен сериал” за играта на Матю Райс, “Най-добра гостуваща актриса в драматичен сериал”, “Най-добър сценарий за драматичен сериал”, както и номинация в най-оспорваната категория – “Най-добър драматичен сериал”.

 

“Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история”

Сериалът “Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история”, който зрителите на FOX имаха възможност да гледат през февруари и март, е отличен с 22 номинации, което го поставя на второ място по общ брой получени номинации. Тук личат имената на Куба Гудинг Джуниър и Кортни Б. Ванс, номинирани в категория “Най-добър актьор в минисериал или телевизионен филм”, както и това на Сара Полсън, номинирана за “Най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм”.

Номинации получиха и класически заглавия като “Семейство Симпсън”, “Семейният тип”, и “Модерно семейство”, които зрителите на FOX имат възможност да гледат през юли.

 

Малала

National Geographic Channel може да се похвали с общо девет номинации за предавания в прайм тайм слот, които са за популярните заглавия “Историята за Бог с Морган Фрийман”, “Да поговорим за звездите”, “Пробив” и “Малала”. Зрителите имат възможност да се насладят отново на първите три от 10 юли до 18 септември, всяка неделя от 18:00 ч. в “Неделя със звездите”.

Церемонията по награждаването ще се състои на 18 септември в Лос Анджелис.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Таражи П. Хенсън , Семейство Симпсън , Семейният тип , Награди Еми , Модерно семейство , Матю Райс , Куба Гудинг Джуниър, , Кортни Б. Ванс , Клеър Дейнс , Кери Ръсел

HBO e големият победител с 30 награди Еми от Emmy Awards

Пълен списък с номинации за наградите „Еми“ 2020

Турският сериал "Черна любов" спечели награда Emmу

Нови сюжетни линии и нови персонажи в новия шести сезон на „Модерно семейство”

HBO получи 126 номинации за награди ЕМИ