Актуално В програмата

Семейство Манчеви и фолкпевицата Емануела без бельо в петъчния брой на „Вечерното шоу на Азис”

Добави коментар

Семейство Манчеви и фолкпевицата Емануела без бельо в петъчния брой на „Вечерното шоу на Азис”
семейство Елеонора и Владо Манчеви
Първи гости в специалното петъчно издание на „Вечерното шоу на Азис” ще бъдат семейство Елеонора и Владо Манчеви. Щастливо влюбената звездна двойка ще отговори на неприличните въпроси на Василка в стилистиката на късния еротичен брой.

На питането на водещата дали наистина футболистите са много добри в леглото, „Мисис Вселена 2007” споделя: „Всъщност няма причина да съм недоволна, чуствам се много добре”. И според двамата партньори бракът не е променил отношенията помежду им, а за бебе ще мислят „когато му дойде времето”

Оказва се, че най-красивата омъжена българка е доста крайна в решенията си и със сигурност би отвърнала на изневярата с развод. И двамата съпрузи споделят, че си имат доверие и независимо на какво разстояние са един от друг винаги са заспивали спокойно. Футболистът на ЦСКА признава, че не е ревнив, докато се случва Елеонора да изревнува. „Когато тя е с един човек, е изцяло отдадена на връзката, такова е нейното възпитание”, обяснява Владо. В момента звездното семейство е съсредоточило усилията си в построяването на нова къща, която е почти готова. Двамата обсъждат заедно всеки един детайл около строежа.

„Не смятам че завръщането му в ЦСКА е крачка назад, напротив това е един тръмплин, който ще му даде възможност да отиде в чужд отбор, където ще се чувства добре”, коментира кариерата на съпруга си Елеонора Манчева.

Емануела


Втори гост в късното издание на шоуто утре вечер е попфолк певицата Емануела. Изпълнителката с име на героиня от порно филм без свян ще свали бельото си в отговор на провокация на Азис. „Единствената разлика между мен и другата Емануела е, че аз не съм спала с жена”, разказва попфолк фурията. На въпроса на Васко дали е имала връзка с футболиста Благой Георгиев, Емануела отговаря: „Как ще си легна с Благой Георгиев, той си има приятелка. Имаше някаква интрига с него, но по-скоро беше медийна”

без свян ще свали бельото си в отговор на провокация на Азис

„Има някои пози от Кама Сутра, които не могат да бъдат направени”, откровенно коментира Емануела в разгорещен разговор с Азис. Пред водещия изпълнителката ще сподели, че любимата ѝ секс поза е да е отгоре, а най-нестандартното място, където е правила секс, е във веритикален солариум: „Хем се печеш, хем ти е хубаво”. 

без свян ще свали бельото си в отговор на провокация на Азис

Пофолк дивата е категорична, че не може да има сексуални отношения с някой, който не я привлича, без значение финансовото му положение. А относно табутата в секса, певицата споделя: „Необяснимо е да имаш табута за нещо, което правиш за удоволствие!”

без свян ще свали бельото си в отговор на провокация на Азис

„Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделелник до четвъртък от 22:00 часа и в петък от 23:00 часа , само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV