Актуално В програмата

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Добави коментар

Секси гладиатори, менталист, 10-годишен композитор и забавна пица-акробатика са част от изненадите в новия епизод на “България търси талант”.

Тази неделя, точно в 20:00 ч., на сцената на “България търси талант” ще стъпят уникални таланти от най-висока класа, най-различно естество и дори от видно потекло. Зрителите на bTV ще станат свидетели на екстремно и настръхващо изпълнение на майка и син, които ще смразят от страх и вълнение четиримата от журито, а Ицо Хазарта дори ще възкликне: “Брутално, много яко! Изпитвам възхищение”.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Секси гладиатори и красиви латино ритми определно ще разпалят страстите и усмивките - в залата и пред екраните в следващия епизод. Специален номер с коктейли и забавна пица-акробатика ще накарат видните кулинарки - Славена Вътова и Катето Евро, да не се стърпят, а незабавно да се пробват в този “кулинарен спорт”. Не е сигурно, че ще се справят подобаващо с предизвикателството, но определено без проблеми ще наблегнат на забавната му част.

Абсолютно неочаквано, съвсем доброволно и реално, зрителите на “България търси талант” ще станат свидетели и на нещо невиждано и нечувано до сега. На сцената дружно и в ритъм ще заподскачат Ицо Хазарта, Славена Вътова, Сашо Кадиев и Дани Петканов, подканени с финес от един от най-усмихнатите таланти в шоуто. А защо, как и до кога те ще издържат на темпото - ще стане ясно в неделя, както и дали това ще е единственият номер, който ще остави журито и водещите “без дъх”.

Предстоящият епизод на “България търси талант” ще срещне публиката с необикновени, екстравагантни и най-разнообразни талантливи хора и обещава повече от добро настроение и неповторими емоции в неделната вечер с bTV.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя

Какво ще дават по BTV тази пролет