Актуално Търси се...

Сашо Кадиев за изпитанията, загубите и любовта на семейството в „Търси се”

Добави коментар

Едно от най-забавните и усмихнати лица на bTV ще сподели за първи път в телевизионен ефир как е преминал през най-тежкия период в живота си.

Актьорът и водещ на „Преди обед” – Александър Кадиев, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се” тази неделя, 12 март. Едно от най-забавните и усмихнати лица на bTV ще сподели за първи път в телевизионен ефир как е преминал през най-тежкия период в живота си.

Емоционални изненади, неочаквани срещи и трогателни послания ще напълнят очите на Сашо със сълзи. За липсата на време и отсъствията от вкъщи, но и за голямата любов ще разкаже любимата му Таня, заедно с дъщеря им - малката Катерина.

Нели и Меги ще развълнуват водещия на „Преди обед”и със специално интервю с майка му - обичаната актриса Катерина Евро, която ще разкаже на зрителите как синът ѝ е пораснал и е станал истински мъж.

В студиото ще се появи тъщата на Сашо, която е и една от най-големите му фенки. Друга вълнуваща среща, с която водещите ще изненадат талантливия актьор, е тази с геймърите, които споделят страстта му към компютърните игри.

Какви предизвикателства ще отправят към Сашо най-близките му хора и какви други изненади са му подготвили водещите, зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Галена Великова от „Dancing Stars“ открехва вратата към личния си свят по bTV

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“