Актуално Други

Руслана и Слави Трифонов записаха общо парче

Добави коментар

Руслана и Слави Трифонов записаха общо парче. „MY LOVE / И ТИ СИ КАТО МЕН” ще влезе в албумите и на двете звезди.
Руслана и Слави Трифонов записаха общо парчеУкраинската мега звезда Руслана записа дуетно парче със Слави Трифонов. Песента се казва „My Love / И ти си като мен”.

Композицията и аранжиментът са на Евгени Димитров – Маестрото и Георги Милчев - Годжи, а текстът на Ивайло Вълчев. Инструментите са записани от музикантите на Ку-Ку Бенд. А в записите се включват специално и солисти на световната сензация хора Мистериите на българските гласове с диригент Дора Христова.

Парчето ще стане първи сингъл от албума на Руслана при предстоящата му премиера в България. Албумът “Wild Energy” ще бъде издаден у нас през декември от Анимато Мюзик/ EMI. Песента, разбира се, ще влезе и в следващия албум на българската звезда.

Съвсем скоро Руслана и Слави ще снимат и впечатляващо видео, за което очаквайте повече новини и премиера в „Шоуто на Слави” през декември.

Слави и Руслана са приятели от времето, когато тя за първи път гостува в неговото топ шоу. Двамата споделят общи идеи за присъствието на фолклора в музиката, както и сходна енергия за работа. Съвсем новата песен е резултат именно на това добро приятелство.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"