Актуално В програмата

Роси Кирилова репортерства за Нова ТВ

Добави коментар

Най-усмихната българска поп певица Роси Кирилова ще бъде звезден репортер на „Календар” от 25 до 29 април.


Най-у
Роси Кирилова репортерства за Нова ТВсмихната българска поп певица Роси Кирилова ще бъде звезден репортер на „Календар” от 25 до 29 април.

Най-усмихната българска поп певица Роси Кирилова ще бъде звезден репортер на „Календар” от 25 до 29 април. Изпълнителката на „Боса по асфалта”,  „Има шанс, няма шанс” и „Учителко, целувам ти ръка” няма никакъв проблем с правенето на репортажи, защото журналистиката е нейна втора страст и професия след пеенето.
 
На Велики понеделник тя ще ни запознае с магията на яйцата, които ... не се ядат. Друг от материалите си за Нова ТВ тя ще посвети на дългите часове, които прекарваме пред компютрите и ще търси специализирани съвети как да ги направим по-малко уморителни и вредни за очите ни.

За хората с широки сърца тя ще провери как можем да си осиновим домашен любимец, а в края на работната си седмица за Нова ТВ ще ни покаже как да пренесем в домовете си цветовете на пролетта и лесно ли е да отглеждаме цветя на балкона. Специално за абитуриентите, дори и да са купили вече своите тоалети, ще помогнем със съвети кое е най-важно за самочувствието им в тяхната звездна нощ...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”