Актуално В програмата

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Добави коментар

Осемкратният шампион на България и 11-кратен шампион на Балканите по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”.
Осемкратният шампион на България и 11-кратен шампион на Балканите по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”. Сравняват го с недосегаемия и в момента Валентино Роси., с когото си приличат по хъса, желанието за победа преди всеки старт и абсолютното неудовлетворение от второто място…

 Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Мартин е роден на 11 март 1984 г. Качва се за първи път на мотоциклет още в детската градина, а професионално се състезава от 1998 г. В момента е в отбора на „Екометал инжинеринг", благодарение на които ще продължава да жъне успехи и следващия сезон.

Репортажите му за централната новинарска емисия на Нова ТВ ще гледаме от 5 до 9 септември в 19:00 ч.


Понеделник, 5 септември - Екипировката на моториста
Според проучвания в повечето случаи добрата екипировка е единственото, което спасява живота на моториста .Каква трябва да бъде тя?  Какво задължително трябва да имаме върху себе си, когато управляваме мотор? Коя е най-голямата грешка, която правят начинаещите мотористи по отношение на екипировката? Колко струва тя? Как трябва да си облечен, за да караш мотор?

Вторник, 6 септември - Съжителство на пътя

Пазят ли шофьорите мотористите и обратното? Често шофьорите на автомобили не знаят как да пазят на пътя мотористите. Какво е мнението на експерти в областта?

Защо много мотористи засичат неправомерно автомобилите? Кои са най-простите правила за съжителство на пътя? Как да се пазим на пътя взаимно? Кои са най-честите грешки, които шофьорите правят към мотористите и обратното? От какво най-често са продиктувани фаталните инциденти на пътя с мотористи? Как можем да ги намалим? Кое е основното правило за добрия шофьор, независимо от превозното средство?

Сряда, 7 септември - Жените по-склонни към изневяра?

В средата на седмицата симпатичният ни звезден репортер ще се пробва и по тема, свързана с по-нежната част от човечеството.
Поводът - наскоро британски сайт за запознанства развенча още един мит. Оказало се, че жените са значително по-склони да изневеряват, отколкото мъжете. До колко това твърдение може да важи и за българките? Може ли да се каже, че жените изневеряват повече от мъжете и защо?

Четвъртък, 8 септември - Успя ли българинът да отиде на почивка?

Къде предпочетоха да отдъхнат това лято сънародниците ни? Какво и колко им струваше това – една лятна тема в края на лятото.

Петък, 9 септември - Може ли женската работа да стане мъжка?
Все повече мъже са склонни да вършат домакинска работа ,когато не практикуват професията си. Това сочи проучване, направено в университета в Канзас. Дали домашните задължения, смятани като женска работа, ще се превърнат в мъжка? Какви са съветите на специалистите?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”

Звезда от „Забранена любов” - Илиана Коджабашева е новият звезден репортер