Актуално В програмата

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Добави коментар

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ. Репортажите на актрисата ” ще гледаме от 13 до 17 декември

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ. Репортажите на актрисата от „Сезонът на канарчетата”, „Емигранти”, „Изпепеляване” и „Време за жени” ще гледаме от 13 до 17 декември в „Календар” - централната новинарска емисия на Нова ТВ.Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВПонеделник: За алкохолизма
От началото на кризата все повече българи посягат към чашката, отчитат токсиколози. Зачестяват и случаите на 18-годишни младежи, пристрастени към алкохола. За тази и зависимостта към наркотиците - интервю с д-р Борислав Петров – токсиколог от ВМА.

Вторник: Изчезващите професии
Какво трябва да знаем, ако си търсим работа в момента. Защо касиер, машинописка и репортер вече са професии от една категория. Мнението си ще дадат представители на организации за човешки ресурси.

Сряда: За заплатите
Все повече работодатели плащат на служителите си само в краен случай. Заради зачестилите проверки на Главна инспекция по труда (ГИТ) работодателите изплащат заплатите на служителите си, за да избегнат глоби от инспекцията. Ще видим интервю с експерт от ГИТ.

Четвъртък: За профилактичните прегледи
Какво включват профилактичните прегледи в момента? Здравната каса предлага задължително да преглеждат жените за рак на гърдата, а мъжете - за рак на простата. Какви са санкциите за неявяване на профилактичен преглед?

Петък: За храната
Как да се храним по време на коледните празници, след като постите приключат? Кои са най-опасните комбинации от храни? Какъв е съвета на диетозилите?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер , Параскева Джукелова

Параскева Джукелова гостува в „Медиите ON AIR“

Актьорите от „Къде е Маги” Параскева Джукелова и Атанас Сребрев гостуват в „Преди обед“

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”