Архив VIP Dance

Райна героиня в „Забранена любов”, Нед снима еротична фотосесия

Добави коментар

Понеделник, 9 ноември от 21 часа зрителите ще видят участниците във VIP Dance в разменени роли. Райна героиня в „Забранена любов”, Нед снима еротична фотосесия
Утре вечер от 21 часа зрителите ще видят участниците във VIP Dance в разменени роли.

Райна героиня в „Забранена любов”, Нед снима еротична фотосесия


Как се справи Райна като героиня в сериала „Забранена любов”, в който нейния танцувален партньор Фери играе главната роля ще видим от специалното видео.

На Нед се падна тежката задача да снима еротична фотосесия, в каквито не еднократно сме виждали сексапилната Николета Лозанова.

Анелия Раленкова пък се сблъска с пантонимата и влезе в ролята на най-добрия български мим Ники Сотиров, а Крум ще видим в преобразен в гимнастичка.

След като се доказа на дансинга, Тереза Марина изпробва своите певчески възможности. Това не е скрит талант на Данчо Йовчев, а професия на бившия вокалист от група Те Любо, който тази седмица отново ще се включи в танцувалната надпревара, заради отсъствието на най-добрия ни гимнастик.

В психотерапевтичен сеанс за освобождаване на вътрешните бесове Мария Силвестър ще е в женския образ на Боби Турбото. Със специфичните очилца, налудничав поглед и разбира се плюшения Мечо, тя пита целия свят дали има някакъв проблем. Как Мечо си отмъщава за всички сексуални похождения върху себе си, също ще видим от утрешното издание на VIP Dance.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП Денс

Зара и Милен Цветков отпаднаха от VIP Dance

Милен Цветков и Зара продължават във VIP Dance

Мира Добрева, Милен Цветков и Камен Воденичаров в VIP Dance по Нова ТВ

„Мафията” оцени Мария Силвестър и Боби Турбото с 30 точки

Нед и Николета Лозанова отпаднаха от VIP Dance