ТВ анонси Jim Jam

ПРОДЪЛЖАВА: Пингу

Добави коментар

Двойните епизоди на поредицата за любимия на всички пингвин продължава по JimJam и през януари. „Пингу” е уникално и чудновато шоу, създадено през 1986 г. от швейцарските аниматори Отмар Гутман и Харалд Муецке.
 Пингу
Двойните епизоди на поредицата за любимия на всички пингвин продължава по JimJam и през януари.

„Пингу” е уникално и чудновато шоу, създадено през 1986 г. от швейцарските аниматори Отмар Гутман и Харалд Муецке. Предаването проследява приключенията на дръзкия, очарователен пингвин, докато той контактува и играе със семейството и приятелите си в Антарктика.

 ПингуВ новите епизоди на поредицата през януари ще видим как Пингу си играе с дървени блокчета. Kогато Пинга се появява, кулата му се срутва. За да ѝ отмъсти, той скрива топката ѝ така, че Пинга да не може да я стигне. По-късно не може да я намери и решава, че някой я е откраднал. Пингу шпионира непознат, като мисли, че топката е в него. Предизвиква го, но се оказва, че е сгрешил. Когато се прибира, намира топката в леглото на Пинга, където тя я е скрила.

И още...

Пингу е много разочарован, когато губи няколко игри на криеница и още повече, когато приятелите му се присмиват, че не може да ги намери. Когато вижда стълба, Пингу измисля перфектното решение и се покачва на айсберг, откъдето може да вижда всички скришни места. Но нещата се обръщат, когато останалите преместват стълбата и Пингу остава безпомощен на изгодната си позиция за наблюдение.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пингу

JimJam с обновена визия от 15 февруари!