ТВ анонси Jim Jam

Филмов блок всяка събота и неделя през септември по Jim Jam

Добави коментар

Във филмовите блокове през септемврийските уикендите JimJam отново ще забавлява малките зрители с любимите им герои – всяка събота и неделя от 13.09 ч.
Във филмовите блокове през септемврийските уикендите JimJam отново ще забавлява малките зрители с любимите им герои – всяка събота и неделя от 13.09 ч. През този месец децата ще лудуват с Чък и неговите приятели и ще се впуснат в забавни приключения със синьото парно локомотивче Томас!

Филмов блок всяка събота и неделя през септември по  Jim JamДецата вече познават Чък и приятелите му  от сериалчето „Приключенията на Чък и приятели“, а през септември ще могат да гледат и филма  „Приключенията на Чък и приятели: Голямото въздушно предизвикателство“ и да се забавляват и с новите приключения на групата забавни камиончета. Те искат да разберат кой е най-бързият и най-дръзкият камион. Затова изграждат писта с препятствия и организират състезание. Чък е камион, който е страхотен в изграждането на неща, а Флип е камион, който обича да се показва... Кой ще спечели?

Акцент във филмовите блокове през уикендите ще бъдат и незабравимите приключения на любимото на децата синьо парно локомотивче в „Томас и приятели“!

В епизода „Томас и приятели: Великото откритие“ Томас преживява най-голямото си приключение досега! Един ден, докато се състезава с Джеймс из остров Содор, Томас открива най-вълнуващото нещо, което е виждал – отдавна изгубен и безлюден град, наречен Грейт Уотъртън. Всички са развълнувани от откритието на Томас и инспектор Фет обявява, че градът ще бъде реставриран за Празника на Содор. Нов локомотив на име Стенли пристига на острова, за да помага в работата и не след дълго Томас започва да ревнува и да се чувства застрашен от присъствието му. Той решава да изиграе номер на Стенли, за да го накара да изглежда глупаво. Планът му се обръща срещу самия него и скоро Томас е изгубен. Инспектор Фет организира най-голямото издирване, но дали Томас ще бъде намерен навреме, за да довърши възстановяването на Грейт Уотъртън?

Филмов блок всяка събота и неделя през септември по  Jim JamГолямо е предизвикателството към Томас и в епизода „Томас и приятели: Свикването на всички локомотиви“. Лято е и всички локомотиви на остров Содор са затрупани с работа. По това време на годината те вземат много летовници от Доковете и им показват всички прекрасни места на острова. Един ден инспектор Фет пристига и съобщава много важна новина – ще бъде построено ново летище! Това означава повече туристи и всички локомотиви са изключително развълнувани. Но предстоят неприятности! Новото летище предизвиква старите съперничества и се появява напрежение в отношенията между парните и дизеловите локомотиви. Томас скроява няколко номера, които рикошират обратно и създават проблеми. А след това ураган връхлита Содор, опустошавайки острова и целият план за летището е на ръба на провала. Единственият начин да възстановят острова е парните и дизеловите машини да обединят усилията си. Може ли Томас да ги убеди да изгладят различията си, за да върнат Содор към предишния му блясък и слава?

Филмов блок всяка събота и неделя през септември по  Jim Jam

Децата ще могат да се забавляват още с Томас и в епизода „Томас и приятели: Спасяването на мъгливия остров“!  За изграждането на нов център за търсене и спасяване на Содор, Томас е възнаграден с пътуване до континенталната част, но вместо това се озовава на див и прекрасен остров…

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Томас и приятели , Приключенията на Чък и приятели

JimJam отбелязва 65-ия рожден ден на „Томас и приятели”