ТВ анонси Jim Jam

Приказен свят: Класически приказки по JimJam

Добави коментар

Приказен свят: Класически приказки - „Принцеса Анастасия“, „Красавицата и звяра“, „Камелот“, „Пътешествията на Гъливер“, „Херкулес“ по JimJam

Принцеса Анастасия
Събота, 3-ти май в 11:00 и 18:00

За принцеса Анастасия животът е вълшебна приказка за царски палати и несметно богатство. Но, приказният свят на Анастасия се променя завинаги, когато злият Распутин сваля от трона баща ѝ – могъщия цар Николай. Анастасия се впуска във вълнуващо ново приключение, където намира нов живот и среща истинската любов.

Красавицата и звяра

Красавицата и звяра
Неделя, 4-ти и събота, 10-ти май в 11:00 and 18:00

Нова адаптация на безсмъртната класическа приказка за нестандартната любов, изпълнена с вълшебни приключения, романтика, любов и прекрасна музика.

Камелот

Камелот
Неделя, 11-ти и събота, 17-ти май в 11:00 и 18:00

Великолепната ледена епоха на митичния крал Артур, магьосника Мерлин и храбрите Рицари на кръглата маса служи за декор на едно вълшебно пътуване из предвечното царство на Камелот!

Пътешествията на Гъливер

Пътешествията на Гъливер
Неделя, 18-ти и събота, 24-ти май в 11:00 и 18:00

Нова версия на „Пътешествията на Гъливер“, в която се разказва за малките човечета, които получават ценни уроци за живота, любовта и спагетите!

Херкулес

Херкулес
Неделя, 25-ти и събота, 31-ви май в 11:00 и 18:00

Пътуване назад в историята до времето на древните тайнства, свръхчовешките подвизи и спиращите дъха, митични приключения в този вълнуващ анимационен разказ за най-силния герой на всички времена!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър