ТВ анонси Jim Jam

JimJam през август с веселата и привлекателна морска тема

Добави коментар

JimJam представя нова тема на заставките на всеки няколко месеца, за да се поддържа канала атрактивен, свеж и забавен за малките зрители.

JimJam през август с веселата и привлекателна морска тема

JimJam представя нова тема на заставките на всеки няколко месеца, за да се поддържа канала атрактивен, свеж и забавен за малките зрители.

Този август ще надникнем в подводния свят с веселата и привлекателна морска тема, точно навреме за летните почивки!


Премиера: ПРИКАЗЕН СВЯТ: Пърси пазачът на парка (Percy the Park Keeper)
Всяка събота, 21:00


Пърси пазачът на парка


„ПРИКАЗЕН СВЯТ” е ново попълнение към програмата на JimJam. Всяка събота от 21:00 малчуганите ще могат да гледат нови, увлекателни, специални пълнометражни филми.    

През август JimJam ще представи на малките си зрители премиерната поредица „Пърси пазачът на парка”, която е част от програмния блок „ПРИКАЗЕН СВЯТ”.

Тази очарователна поредица ни запознава с Пърси – мил и симпатичен човек, който щастливо живее в парка, напълно незасегнат от стреса и умората на съвременния живот. Той е като баща и приятел за всички животни, обитаващи парка. Когато имат нужда от помощ или когато просто искат да се позабавляват и поиграят, те винаги се обръщат към Пърси. Заедно, всички те се наслаждават и на различните сезони, които се сменят и на всичко, което им предлага всеки един от тях.

С премиерата на поредицата по JimJam, денят е мразовит в парка – достатъчно студен, за да завали сняг, както отбелязва Робин. Въпреки че животните са развълнувани от вероятността за снеговалеж, Пърси е разтревожен, че ще им е студено. Скоро снегът започва да се сипе и да трупа дебела покривка. Прогнозите за времето предупреждават за много обилни снеговалежи и силни ветрове, съветвайки всеки да носи със себе си бутилка гореща вода.

На Пърси му е уютно и топло в неговата колиба, но какво ли се случва с животните навън?

Нови епизоди: Строителят на Боб (14 и 15 сезон)

(Bob the Builder)


Всеки ден през август, 09:10, 14:00, 18:15, 21:40 и 05:10


Строителят на Боб


В новите епизоди на популярната поредица за любимия на всички строител, които ще се излъчат през август, малките зрители могат да видят...

Господин Бентли организира специален парад, за да представи първия кмет на Слънчогледовата долина! Боб и машините подготвят осветлението и изграждат специална сцена за събитието. Но никой няма представа кой е новият кмет.

Когато Спъд тайно надниква в плика, където е написано името, господин Бентли започва да се чуди дали това не е той самият. Той е обсебен от идеята да разбере истината от Спъд, че подготовката за парада тотално се обърква.

Накрая Спъд отстъпва и му казва името, което е видял написано в плика – Боб! Господин Бентли се чувства много глупаво и без никакво колебание помага на екипа за подготовката на чудесен парад. Когато обявяват името на кмета, господин Бентли с огромна изненада разбриа, че това е неговото име. Спъд е сбъркал. А господин Бентли е много, много щастлив човек!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пърси пазачът на парка , Строителят на Боб , Строителят Боб

Нови епизоди: Строителят Боб през юли по Jim Jam

JimJam с обновена визия от 15 февруари!

JimJam със специална новогодишна ТВ програма

НОВ СЕЗОН: Строителят Боб – 5, 6 и 7 сезон

В програмата: