Актуално В програмата

JimJam с обновена визия от 15 февруари!

Добави коментар

Детският телевизионен канал JimJam с обновена визия от 15 февруари, понеделник.
ДжунглаДетският телевизионен канал JimJam обновява визията си в началото на новата година! От 15 февруари, понеделник, ще бъдат представени нови теми на заставките на канала, стартирайки с темата Джунгла.

Другите теми, които ще видим по-късно през годината са Космос, Море, Цирк, Зоопарк и Ферма. Темите са внимателно и старателно подготвяни от производствения екип на Chello Zone през последните шест месеца.

„Идеята е да развиваме способността на децата за разпознаване и запаметяване и да помогнем за първите уроци в живота”, коментира Уейн Дънсфорд, генерален директор на JimJam. „Темите ще бъдат обновявани през няколко месеца, за да поддържаме канала атрактивен и забавен за малките зрители.”Микс от сцени с героите на канала и реални действия ще допълнят освежената визия, обединявайки програмата на JimJam и представянето на основни умения за учене. Например, можете да видите как деца правят торта и същевременно кадри от „Анджелина балерина”, в които тя също приготвя торта. Промените във визията на канала ще го поддържат интерактивен и интересен както за малчуганите, така и за техните родители и детегледачи.

JimJam
е телевизионен канал, създаден за деца на възраст между 1 и 6 години и техните родители и детегледачи. Каналът е идеален помощник в родителските грижи, като създава стимулираща, забавна и сигурна среда за малчуганите. Висококачествената програма на канала е изпълнена с някои от най-обичаните в света герои от детската телевизия, сред които са „Томас и приятели”, „Строителят Боб”, „Барни и приятели”, „Анджелина Балерина”, „Пингу” и „Пожарникарят Сам”. Сигурни, вдъхновяващи и увлекателни, поредиците на JimJam са специално създадени, за да съдействат за социалното, интелектуалното и емоционалното развитие на малките деца.

JimJam е джойнт венчър между Chello Zone, един от водещите международни дистрибутори и представители на тематични телевизионни канали, и HIT Entertainment, един от водещите независими продуценти и притежатели на права за детски забавни програми. След старта си през 2006 г., каналът търпи рязко развитие и вече достига до 50 страни на 10 езика.

В България JimJam достига до малките зрители в София, Пловдив, Пазарджик, Плевен, Кюстендил, Габрово, Враца, Хисаря, Раковски, Карлово, Котел, Сопот и Лом. Гледайте JimJam през февруари! Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пингу , Барни и приятели , Строителят Боб

JimJam през август с веселата и привлекателна морска тема

Нови епизоди: Строителят Боб през юли по Jim Jam

JimJam със специална новогодишна ТВ програма

ПРОДЪЛЖАВА: Пингу

НОВ СЕЗОН: Строителят Боб – 5, 6 и 7 сезон