ТВ анонси Jim Jam

НОВ СЕЗОН: Строителят Боб – 5, 6 и 7 сезон

Добави коментар

Строителят Боб: От строителство до копаене и превозване, строителят Боб и неговата машина са винаги готови да се заемат с нов проект и този август ще връхлетят JimJam с нови епизоди.
 Строителят Боб

От строителство до копаене и превозване, строителят Боб и неговата машина са винаги готови да се заемат с нов проект и този август ще връхлетят JimJam с нови епизоди.

От 1 август гледайте как Боб и Уенди поправят покрива на г-жа Броудбент. Междувременно Скрафти гони зайци на ливадата на фермера Пикълс. Когато се скриват в заешката дупка, Скрафти започва да копае и пада в бърлогата им, отваряйки огромна яма след себе си.

 Строителят Боб


Боб изпраща Мък обратно на двора, за да вземе още цимент. Преминавайки през ливадата, Мък чува странни ревящи звуци. Предполагайки, че това е призрак, той се връща, за да извика Боб. Боб оставя Уенди да довърши стената и взема Лофти със себе си, за да разбере какъв е проблемът. Той осветява с фенерче дупката и вижда Скрафти. Лофти спуска въдицата си и успява да улови Скрафти за каишката и да го измъкне.

 Строителят Боб


Фермерът Пикълс отвежда Скрафти обратно вкъщи, докато Боб и екипът му се връщат у г-жа Броудбент. По-късно през деня, фермерът Пикълс и Скрафти се отбиват в двора с подарък за Мък в знак на благодарност– сочен кокал!

От 1 август, всеки ден, 9:30, 10:35, 13:20, 17:25 и 22:10
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Строителят Боб

JimJam през август с веселата и привлекателна морска тема

Нови епизоди: Строителят Боб през юли по Jim Jam

JimJam с обновена визия от 15 февруари!

JimJam със специална новогодишна ТВ програма

В програмата: