Сериали Анимация

Приключенията на Рапунцел и разбойника | Tangled: The Series

Добави коментар

Дисни Ченъл обявява премиерата на продукцията „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, анимационен сериал за деца и техните семейства, базиран на пълнометражния филм на Уолт Дисни.

Дисни Ченъл обявява премиерата на продукцията „Приключенията на Рапунцел и разбойника“, анимационен сериал за деца и техните семейства, базиран на пълнометражния филм на Уолт Дисни. Премиерата на продукцията е на 2 октомври, понеделник, от 17:00 часа по Дисни Чанъл. Новите епизоди ще се излъчват от понеделник до петък от 17:00 часа с повторения на същия ден от 21:00 часа и на следващия ден от 09:30 и 13:00  часа.


Действието в сериала разглежда периода между пълнометражния филм от 2010 година и краткия филм от 2012 година „Рапунцел и разбойникът завинаги“. Рапунцел се запознава с родителите си, кралството и хората от Корона. Нейният неудържим дух и естествено любопитство за света я водят до осъзнаването, че тя има много да научи преди да приеме кралската си съдба.

 

Добави описание


Тя със смелост отлага коронацията си и се впуска в страхотни приключения за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена. В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон помощник Паскал и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра - здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.


В подготовката за премиерата на сериала, на 23 септември от 11:30 часа Дисни Ченъл представи своя оригинален филм „Рапунцел и разбойникът: Преди завинаги“, който показва Рапунцел, която се сблъсква с новите отговорности на принцеса, както и с прекалено покровителствено настроения ѝ баща. Рапунцел от все сърце обича Юджийн, но не споделя неговото желание незабавно да се ожени и да се установи между стените на замъка.

 

Добави описание


Продуциран от Disney Television Animation „Приключенията на Рапунцел и разбойника“ е развит от ветераните в анимацията Крис Зоненбърг като изпълнителен продуцент и надзорен директор и Шейн Пригмор като ко-изпълнителен продуцент и криейтив директор. Джейс Ричи („Костенурките нинджа“) е редактор на историята. Знаменитата Клейр Кан, която е надзорник на анимацията в пълнометражния филм, сега конскултира в развиването на сериала. Носителят на награда „Еми“ Кевин Клиш („Рапунцел и разбойникът: Завинаги“) е оценяващ композитор.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приключенията на Рапунцел и разбойника