Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...

Добави коментар

Фериде, която се опитва да докаже истинските намерения на Кадер пред баща си, проследява Кадер и я вижда на гроба на Солмаз. Кадер разбира и моли за помощ Халил, за да попречи на Фериде да предаде тази информация на Йълмаз. Вижте какво ще се случи в еп. 78 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 76,77 на турския сериал „Преплетени съдби“ Зейнеп разбира, че Халил не е преследвал богатството на Али Фуат и нарочно си е тръгнал от нея. Халил не може повече да отрича и ѝ разказва всичко


НА КРАТКО какво се случва в еп. 78 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Зейнеп е съсипана от ужасните лъжи на баща си Джем. Зейнеп моли Халил за подкрепа и отиват да се срещнат с него.

Джем призна грешките си и моли Зейнеп за прошка. Ще успее ли да спечели отново доверието на дъщеря си?

Сабах е шокирана от информацията, която е оставил чичо ѝ Сафер. Как ще се справи с истината и какви ще са последиците?

Фериде, която се опитва да докаже истинските намерения на Кадер пред баща си, проследява Кадер и я вижда на гроба на Солмаз. Кадер разбира и моли за помощ Халил, за да попречи на Фериде да предаде тази информация на Йълмаз.

След като разбра за саможертвата на Халил, Зейнеп е тъжна, но същевременно и щастлива. Защото фактите, които научава, разкриват ужасните лъжи на баща ѝ Джем - един от хората, на които тя вярва най-много в живота си.

Зейнеп моли Халил за подкрепа, за да отиде и да се срещне с баща си, за да осъществи една от най-трудните срещи в живота си.

Халил и Зейнеп са при Джем. Зейнеп го пита, защо с постъпката си е подкрепил Йълмаз и е съсипал един от вай-хубавите ѝ дни в живата. Как може да я гледа в очите и да я излъже, и накара да повярва, че баща ѝ е убил майка ѝ. Джем признава, че направил това, за да не я загуби.

-Как можеш да бъдеш толкова лош? Как можа да ме накараш да повярвам в тази лъжа?

-Аз не само на тебе казах тази лъжа, но и на себе си. – признава Джем.- Тази вероятност за мен винаги е съществувала. Ако Халил не потърси истината…, то аз бих се хванал за тази вероятност.

Зейнеп пита баща си, дали още обвинява Халил. Джем отрича и казва, че ако някой заслужава нейната любов, това е Халил. Защото той смело се е борил за истината, независимо, че е знаел, че може да я загуби. Също така независимо от това, че те са постъпили така лошо с Халил, той се е срещнал с него, заради нейното добро… Също като нейният истински баща Али Фуат, който се е държал по-далече от нея, защото се е притеснявал, че може да пострада. Джем добавя, че Халил е бил прав, като го е нарекъл егоист. Той моли Зейнеп да не го мрази за това, което е направил.

Зейнеп го пита след всичко, което ѝ е причинил как отново да му има доверие. Халил взема думата и, въпреки че все още е ядосан на Джем, убеждава Зейнеп да му прости и ѝ разказва как той му е помогнал да убеди Дюндар, че тя не е дъщеря на Али Фуат.

-Зейнеп, знаеш, че е истина, че аз не го обичам. Но, той те обича, Зейнеп! Обичате повече от себе си! - казва Халил.

В този момент се обажда Дюндар Горели и притиска Халил да му даде Салкъм. Дюндар му казва, че утре ще дойде в офиса на Къванч заедно с адвоката си, за да подпишат споразумението и да не забравя, че след това трябва да му предаде Салкъм Горели.

-Добре! Всичко ще стане както го обсъдихме! – съгласява се Халил и приключва разговора.

Зейнеп пита Халил как ще направи това.

Джем отговаря, че трябва да благодарят на Халил, защото благодарение на него, дори Дюндар да разбере за играта, която играят с него със Зейнеп нищо няма да се случи, но Халил ще има големи проблеми.

-Зейнеп, не се притеснявай, той преувеличава – казва Халил.

В същото време Дюндар пита Джанер, дали е уверен, че Халил е намислил нещо. Джанер му отговаря, че е сигурен на 100 %, но той има много силен източник на информация, с помощта на който ще покаже истинското лице на Халил. (Източникът за който говори Джанер е Йълмаз)

В същото време Сабах отваря плика от чичо си Сафер. В него намира флашака, от която разбира, че баща ѝ Дюндар е поръчал убийството на леля ѝ Лейла и е обвинил за това Али Фуат. Тя е потресена.

Фериде пристига в къщата на Йълмаз. Тя вижда, че баща ѝ спи и тръгва да търси къде е отишла Кадер. Както разбрахме Фериде нарочно подари на Кадер телефон, за да може да я следи и да докаже на баща си, че тази жена не е тази, за която се представя.

Фериде проследява Кадер и я открива на гроба на Солмаз.

Действието прескача във вечерта. В къщата на Йълмаз Кадер пита Йълмаз дали да му сложи да вечеря, а той ѝ отговаря, че няма апетит. Той отново вижда пред себе си Джанет.

-Остави ме на спокойствие! – говори си сам Йълмаз.

Притеснена Кадер веднага се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че Фериде е тук и знае за Солмаз и я моли да се обади на Хилил, за да дойде и да я забере, за да не каже на Йълмаз. Зейнеп казва, че веднага ще му се обади.

Халил вечеря с Къванч, чичо си, Бирсен и племенниците си, когато Зейнеп му се обажда. Халил взема със себе си Къванч и отиват в къщата на Йълмаз под предлог, че иска да говори с Йълмаз, Къванч заявява пред Йълмаз, че много обича жена си, което прави много щастлива Фериде и двамата си тръгват…

Халил се обажда на Зейнеп, че Фериде си е тръгвала. Но, това което не знае Халил, че Фериде е казала на баща си, че е видяла Кадер на гроба на някоя си Солмаз.

Как ще реагира Йълмаз, когато разбере за тайната на Кадер?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!