Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 68: Йълмаз спазва обещанието си към Халил…

Добави коментар

Йълмаз спазва обещанието си към сина си и отива в дома на Халил. Воюващите баща и син се срещат за последен път, за да си поговорят за всички тайни от миналото! Вижте какво ще се случи в еп. 68 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 април 2024 по Diema Family.

В епизод 67 на турския сериал „Преплетени съдби“ Зейнеп е разочарована от Халил, когато разбира, че е предложил партньорства на Сефер Горели. Джанер казва на Зейнеп, че си има приятелка, за да се доближи по-близо до нея. Къванч казва на Джанер, че не вярва, че Халил го е пребил. Джем мисли, че Джанер нещо крие и решава да проучи миналото му.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 68 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 3 април 2024 по Diema Family.

Джанер се опитва да се добере до Зейнеп, като си сътрудничи с Армаан, но Халил никога няма да позволи това да се случи. Как Халил ще попречи на Джанер, да отиде на вечерята в дома на Зейнеп?

Йълмаз спазва обещанието си към сина си и отива в дома на Халил. Воюващите баща и син се срещат за последен път, за да си поговорят за всички тайни от миналото!

Халил избира подходящия момент и спира Кадер на улицата. Започва да я пита каква е истинската ѝ цел. И най-важното - иска да разбере какво е планирала Кадер?

„Преплетени съдби“, еп. 69: Плановете на Халил се объркват – какво ще се случи…

Вижте повече

„Преплетени съдби“, еп. 69: Плановете на Халил се объркват – какво ще се случи…

Плановете на Халил се объркват, след като разбира, че Горели знаят, че дъщерята на Али Фуат е жива, но не знаят коя е тя. Йълмаз решава...

Докато Халил е пред дома на Зейнеп вижда Джанер да слиза от автомобила си.

-Ти, отново ли си тук? – говори си сам Халил. -Край! Сега не съм виновен аз! – казва си ядосан Халил и слиза от автомобила си.
-Ей, я ме погледни! – спира Халил Джанер.
-Ти, какво и другата ръка ли, искаш да ми счупиш? Хайде, побързай, нали знаеш, че съм поканен на вечеря! Хайде, не карай, г-жа Армаан да чака!
-Хайде, прибирай се! - казва му Халил.
-И как ще стане това, как ще ме накараш да си тръгна?
-Аз нищо няма да правя, ти сам ще си тръгнеш! Аз го чувствам, че ти няма и до входната врата да стигнеш!
-Добре, гледай, и ще видиш!
-Хайде, давай!

Джанер победоносно стига до входната врата и тъкмо да влезе му звъни телефона. Обаждат му се от пожарната служба, за да ми кажат, че от къщата му се носи дим и го молят да се прибере. Джанер отговаря, че веднага тръгва. След това се приближава до Халил и го обвинява, че това е негова работа.

-Джанер, аз не разбирам какво искаш да ми кажеш! Ти какво опитваш се да ме наклеветиш както направи с ръката си ли?!

Ядосан Джанер се заканва на Халил и си тръгва.

-Мислиш, че ще ти позволя да се приближиш до Зейнеп! – мисли си Халил.

В същото време Армаан се чуди, къде се бави Джанер и му се обажда. Той ѝ казва, че е станал пожар в дома му и няма да може да дойде. Джем казва на жена си и дъщеря си, че Джанер лъже.

Зейнеп казва на майка си, че не трябва да се притеснява за Джанер, защото той си има приятелка. Армаан е шокирана и се опитва да се обади отново на Джанер, но той е притеснен за картините, които струват милиони, и които може да горят в момента.

Действието се пренася в къщата на Йълмаз, който казва на Кадер да не го чака, защото отива да говори с Халил, след толкова много години.

Йълмаз отива при Халил и му казва, че ще започне от най-сложното. Йълмаз обвинява Халил, че го гледа като враг, дори не му се усмихва.

-Аз няма да ти се усмихвам, това го пропускаме.
-Защо?
-Защото ти сам обичаш да се усмихваш, затова да пропуснем това и разкажи за следващото, което е по-ред – предлага Халил.
-Ех, ти, Халил, как лошо се държиш с баща си?! Но, напразно се държиш така, защото аз и капка не съм ти причинил от това, което моя баща ми причиняваше. Ти въобще не можеш и да си представиш, какво означава лош баща!

Действието се връща назад, разкривайки лошото отношение на бащата на Йълмаз към него в детството. Баща му го е наказвал и биел, за да го накара да не се страхува, а да внушава страх у другите.

Действието се връща в настоящето. Халил отговаря на Йълмаз, че много добре знае какво е лош баща, че той стои пред него и му търси сметка. Йълмаз го обвинява, че Халил го е направил свои враг, защото така му е било по-лесно. Йълмаз се чуди, какво е щял да направи Халил, ако той е постъпил с него, като неговия баща.

-Той ме затвори с кучетата, защото знаеше, че аз се страхувам от тях!
-Затова ли, ти реши да унищожиш и нашия живот? Ти не караше само аз да страдам, но и сестрите ми, а мама почина заради теб! Какви ми ги разправяш сега? Не търси причината за злото, което си извършил извън себе си! Знаеш ли, защо аз не съм лош, г-н Йълмаз? Не е, заради това да ходя и да показвам, че съм добър човек! Работа не е в това!
-А в какво?
-Всичко е в това, да преодолееш, омразата и гнева си, които са вътре в тебе! Това ме държи на краката ми! За мен злото винаги си бил ти! Когато разбирах, че съм лош, аз си мислеха, че ще стана като теб, тогава ще е най-добре да умра. Разбера ли, защо аз не съм лош? А, ти, ако поне малко беше човек, щеше да се постараеш да бъдеш добър, след всичко, което е причинил баща ти. Точно така, както права аз!

Давай разкажи, каквото искаше да ми разкажеш!
-Добре тогава слушай, защото ще я разкажа само един път!

Йълмаз разказва, че един ден се е прибрал по-рано в къщи, преди това е дал пари на майка му, за да им купи дрехи за празника, а когато се е върнал, той е чул как Джанет е казвала на Халил, че баща им няма пари да им купи подаръци за празника, а не него най-вече и какво са щели да правят те, ако не е майка им. Халил отговорил, че много обича майка си., а Джанет му казва, че обича Халил повече от всички, защото той е единствената надежда и спасение за нея. Халил обещава на майка си, че винаги ще се кара с баща си, когато порасне. Джанет му казва, че точно това трябва да прави, за да защити майка си. В този момент при тях дошла Фериде и питала майка си, къде е нейната рокля.

Действието се връща в настоящето и Йълмаз пояснява, че Дженет винаги е отблъсквала Фериде и затова тя търси любов и внимание от баща си.

-Ти май си се побъркал! - изправя се Халил пред баща си.
-Разбира се, ти не искаш знаеш истината!
-Ти си болен, болен!
-Ти не виждаш, това което е пред очите ти, защото майка ти ти проми мозъка!
-Защо ѝ е да го прави? Мама никога не е говорила лошо за теб!
-След като не е говорила лошо за мен, защо е оставила това писмо след смъртта си? Защо ме нарече чудовището Йълмаз? Защо е направила това? – кращи Йълмаз.-Ще ти отговоря, за да си отмъсти!

Халил обвинява баща си, че обърнал историята, само и само, за да докаже, че е прав.

Действието отново се връща назад и разбираме наистина какво се е случило. Какво наистина е казала Джанет на Халил, че баща му ѝ е дал пари, за да им купи дрехи за празника, за да ги зарадва и най-вече иска да зарадва Халил. Малкият Халил не вярва Йълмаз да е казал това, но Джанет се опитва да го убеди, че баща му много го обича, но не го показва, защото иска да изглежда сериозен. Халил пита майка, заради това ли, той я обижда. Халил обещава на майка си, че няма да бъде лош като порасне, и винаги ще показва любовта си. В този момент при тях идва Фериде и пита майка си, къде е нейната рокля. Джанет ѝ казва да почака малко, за да оправи брат ѝ. В този момент се появява Йълмаз, който обвинява Джанет, че дели децата, а след това поглежда малкия Халил и го пита, защо го гледа, все едно е враг.

Действието се връща в настоящето, а Йълмаз пита Халил, защо продължава и сега да гледа така, като враг.

-Защото все още виждам маниак пред себе си! Не напразно те наричат лудият Йълмаз. Ти си измислил нещо в главата и се го изкарваш на нас… А, сега ми отговори на въпроса, как почина мама?

Йълмаз отива и взема от кухнята един нож и сочейки го към Халил казва, че той е убил майка му, а след това слага ножа в ръката на Халил.

-Хайде, убий баща си! Убий това чудовище! – предизвиква го Йълмаз. -Защото ти няма да ми повярваш, ако ти кажа, че не съм направил това.

Йълмаз признава, че двамата с майка му много са се обичали. Когато се е оженил за Джанет тя е имала такава усмивка, че той за първи път е помисли, че някой го обича, той се е нуждаел от тази усмивка, но Джанет я е криела от него, докато не се е родил Халил. След толкова много години Йълмаз за първи път е видял в очите на Джанет любов, но тя не гледала Йълмаз, а Халил.

-Така ли? Сега разбирам защо ме мразиш!
-Разбира се, че ще разбереш син на Джанет… Аз няма да искам от теб, да обичаш баща си, защото и аз не те обичам! Но, повече недей да ми пречиш! Това е всичко!

Йълмаз си тръгва, а Халил хвърля ножа на масата и настига баща си и му казва, че с това не са приключили темата и само Халил знае, кога ще настъпи неговия последен час и добавя: -Когато дойде този ден, ти ще си кажеш по-добре да бях умрял!

Йълмаз не казва нищо и се прибира в дома си.

Бирсен, която е с чичо си пред дома на Халил и се притесняваше да не стане нещо лошо, прегръща брат си.

-Прости ли ми? – пита Халил.
-Аз само изпълнявам молбата на мама! Ти имаш нужда от място, където да се успокоиш – отговаря Бирсен.
-Значи си ми простила?
-Не аз още съм ти ядосана за това което направи, но мама те остави на мен, и аз изпълнявам молбата ѝ!

Действието прескача на следващият ден. Кадер сама си наранява лицето и излаза от къщата. В този момент Халил я вижда през прозореца, настига я и спира.

-Какво е станало с лицето ти? Йълмаз ли го направи? – пита Халил.
-Паднах – отговаря Кадер.

Халил пуска на Кадер съобщението, което остави на Зейнеп и я пита каква е истинската ѝ цел. И най-важното - иска да разбере какво е планирала Кадер? Кадер поглежда Халил с уплашени очи и го пита дали знае какво ще направи Йълмаз, ако разбере? Халил пита Кадер, каква е целта ѝ.

-Прави каквото искаш, но нищо няма да ти кажа! Аз дори на Джанет не казах!
-Ти и мама ли познаваше?
-Да, а сега си върви! Няма да кажа нищо повече! Не ме заплашвай, ако си син на Джанет, няма да ме издадеш!

Халил оставя Кадер да си върви. Тя се обажда на Зейнеп и ѝ казва какво е направил Халил и ако това се повтори отново, Кадер ще отстрани Зейнеп от тази работа.

Зейнеп се обажда ядосана на Халил и му казва, че след малко ще дойде при него, за да поговорят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи