Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 67: „Ти не заслужаваш майка като Джанет!“…

Добави коментар

Зейнеп е разочарована от Халил, когато разбира, че е предложил партньорства на Сефер Горели. Джанер казва на Зейнеп, че си има приятелка, за да се доближи по-близо до нея. Къванч казва на Джанер, че не вярва, че Халил го е пребил. Джем мисли, че Джанер нещо крие и решава да проучи миналото му. Вижте какво ще се случи в еп. 67 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 април 2024 по Diema Family.

В епизод 66 на турския сериал „Преплетени съдби“ На Йълмаз му се струва, че вижда Дженет е навсякъде и че няма начин да се отърве от нея. След това отива и хвърля роклята на Дженет на гроба ѝ. Халил проследява Йълмаз и го намира на там. Той иска от Йълмаз да се махне от гроба на майка му. Изведнъж на Йълмаз му става лошо, хваща се за сърцето и пада на земята. Йълмаз нарича Халил свой син и го моли за помощ. Какво ще направи Халил?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 67 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 2 април 2024 по Diema Family.

Зейнеп разбира, че Халил е предложил партньорство на Сефер Горели и го пита, дали е наистина го е направил, независимо, от факта, че ако Сефер разбере, че Зейнеп е жива, може да я убие. Халил ѝ отговаря, че за него парите са много важни и с това наранява Зейнеп, която му заявява, че не заслужава майка като Дженет.

Джанер казва на Зейнеп, че си има приятелка, за да се доближи по-близо до нея.

Къванч казва на Джанер, че не вярва, че Халил го е пребил.

Джем мисли, че Джанер нещо крие и се обажда на старите си колеги от полицията и ги моли да проверят миналото на Джанер.

Кадер заявява на Фериде, че няма да ѝ позволи да се отнася с нея, както се е с майка си.

Действието продължава от предния епизод. Сабах, дъщерята на Дюндар Горили и адвокат на холдинга Горели идва, за да се срещне с Къванч.

-Не гадже, а бившо гадже и Али Фуат не е оставил без причина цялото си наследство на Халил, а защото той му спаси живота – обяснява ядосана Зейнеп и добавя: - Той нямаше намерение да остави наследството си на Сефер Горели, който се опитваше да го убие.

-Остана още много малко! – показва Сабах с двата си пръста. -Тогава г-н Халил не биваше да предлага на Сехер Горели партньорство, за да увеличи богатството си. Явно е, че така или иначе парите отново ще бъдат в нашето семейство! – съобщава Сабах, а Зейнеп е шокирана от новината. -Явно, вие не сте знаели?! Да, забравих, вие казахте, че сте се разделили! Ще вървя, за да не карам г-н Къванч да ме чака! – Сабах тръгва, но се обръща и добавя. – Но, вие не се разстройвайте, скъпа! Нима мъжете не правят така, когато получават много пари?! Първо кола, а след това… Добре! Хубав ден!

Бясна Зейнеп отива в заведението при Халил и го пита, дали наистина е направил предложение на Сефер Горели, независимо, че той е враг на Али Фуат и ако Сефер разбере, че Зейнеп е жива, може да я убие. Изненадан Халил я пита, откъде е разбрала за това.

-Значи това е истина?!

-Да, истина е! За мен е изгодно сътрудничеството със Сефер Горели!

-Ти винаги ли си бил такъв? Как може така спокойно да говориш за това? Аз съм шокирана от теб! – бясна е Зейнеп и преди да си тръгна, тя му казва: Знаеш ли, ти не заслужаваш майка като Дженет.

В същото време Къванч обяснява на Сабах, че предложението, което Халил е направил на нейния чичо е много изгодно. Халил е получил в наследство от Али Фуат, парцел земя, която Сефер Горели много иска, защото без него, парцелът на чичо ѝ е безполезен. Но, ако се договорят да станат партньори, те заедно могат да постоят там петзвезден хотел. Къванч добавя, че е разгледал документите и е разбрал, че чичо ѝ е направил официално предложение на Али Фуат, за купи тази земя и построи хотел, но г-н Али Фуат не се е съгласил, но г-н Халил е съгласен на това.

-Г-н Халил ви дава възможност да изпълните мечтата си!

Сабах отговаря, че има нещо, което я притеснява, че преди това чичо ѝ е предложил работа на г-н Халил, а той не се е съгласил, а сега защо е решил да се сближат и си отговаря сама, че явно Халил не иска да е работи за чичо ѝ, а да бъде негов партньор. Тя стига до извода, че Халил е много по-умен, отколкото са го мислили. Сабах тръгва да си ходи и казва, че ще предаде на чичо си и ще му съобщи отговора им.

Къванч казва на госпожицата, че иска не иска отговор от нея, дали са съгласни или не, а да се съберат и да обсъдят предложението със Сефер Горели, защото Халил е получил много предложения за този парцел.

Бирсен се обажда на Халил и му казва, че баща им е изписан от болницата и довечера ще дойде при него, за да поговорят, защото му е обещал.

Джанер, за да се приближи още повече до Зейнеп ѝ казва, че си има приятелка. Той ѝ казва, че майка ѝ го е поканила на вечеря, но при това положение смята да ѝ откаже, ще ѝ каже, че има работа и не може да дойде.

Зейнеп му казва да дойде на вечеря с приятелката си. Джанер я пита, дали е сигурна. Зейнеп му отговаря, това ще бъде изненада за родителите ѝ, особено за майка ѝ. Джанер се съгласява.

Зейнеп се обажда на майка си и я пита, защо е поканила гост на вечеря без да я пита и ѝ казва, че много добре е направила.

Армаган щастлива казва на Джем, че е поканила Джанер, а Зейнеп се е съгласила. Джем ѝ казва, че не харесва този младеж, защото му се струва, че се преструва и нещо крие от тях. Армаган го обвинява, че си измисля, а той ѝ напомня, че май е забравила какво е работил преди да се пенсионира, и колко е бил добър.

-Не съм забравила, комисар Джем, но не се дръж вкъщи, все едно си на работа!

-Ех, Армаган, виж какво става? Така ме засегнаха едни думи на Халил…

-Разбира се, че ще те засегнат, защото той е невъзпитан и некултурен човек!

-Те така ме засегнаха, но знаеш ли, той беше прав! Той ми каза: Ти не си истински баща като Али Фуат, който се отказа от Зейнеп, заради щастието ѝ. Виждаш ли сега, какво правим ние Армагана?

-Али Фуат да не би да имаше дете, че за да знае какво е да си баща? Той ли се грижеше за нея, когато боледуваше? Той ли я е носил до сутринта на ръце, когато не искаше да заспи?...Аз отгледах, детето си със сърцето си! Той лесно е могъл да я изтръгне от сърцето, защото тя никога не е била там! Аз мисля за бъдещето на дъщеря ни и искам за нея най-правилният мъж!

-Най-правилният мъж, така ли, като хитрият Джанер? Или правилен като Халил, който заради доброто на Зейнеп премълча, че сме го наклеветили?

Армаган казва на мъжа си, че много добре знае, че Халил само ще разстрои и разочарова дъщеря им, а ако Джем търси виновен, да се погледне в огледалото, защото той е започнал тази лъжа. Тя му казва да се успокой до довечера, защото не иска да създава неприятности, когато дойде Джанер.

Джем се обажда на старите си колеги от полицията и ги моли да проверят миналото на Джанер.

Действието се пренася в дома на Йълмаз. Сейран се връща разплакана от училище и обяснява на майка си, леля си и чичо си Тургут, че дядо ѝ я е ударил на улицата, защото я е видял с момче, което е трябвало да ѝ даде записките на няколко урока.

-Мамо, а освен това дядо каза на Юсуф да пребие това момче. След това което стана, аз не мога повече да ходя на тези уроци!

-Бирсен, не го търпете повече! Виждаш ли, той ви причинява само болка, елате при нас! – казва Тургут.

-Чичо, не може така! Всеки един залък ще ми засяда там, нима Халил не е взел кървавите пари на онзи човек, а да не говоря за това, което причини на Зейнеп?! – казва Бирсен разстроена.

-Татко поне не се продава за пари – подчертава Фериде. -Аз не го казва, за да защитя татко…

В този момент се прибират Йълмаз и Кадер. Виждайки Тургут, Йълмаз го гони, а след това казва на Серай, че без негово позволение няма да излиза от къщата.

-Мамо, ти нищо ли няма да кажеш? – пита разплакана Серай.

-Какво ще каже тя, на твоите години тя направи същото! – отвръща Йълмаз

-Мамо, кажи нещо на този! – плаче Серай.

-Кой ще наричаш този? – Йълмаз замахва да удари Серай, но Бирсен го спира и нарежда на дъщеря си да отиде в стаята си.

Бирсен отива при Серай, а тя казва на майка си, че за тях няма да има бъдеще, докато тя (Бирсен) не се изправи на краката си и направи нещо.

В същото време Къванч отива при Джанер и му казва, че не може да повярва, че Халил го е пребил. Той не знае как да му го каже, но е повярвал на думите на Халил. Зейнеп чува как Джанер казва на Къванч, че не може така да постъпи с него и го пита какво става.

-Какво може да става? Още едни гол от Халил! – отговаря ядосан Джанер.

-Какво искаш да кажеш, не те разбирам?

-Той съсипа отношенията ми между мен и партньора ми. Къванч ми казва, че Халил не е направил това – казва Джанер като сочи ръката си. -Защо? Защото е решил да му повярва! Ако Къванч реши неговата работа ще заработи много пари! Аз мисля, че Къванч, търси начин да прекрати партньорството ни!

-Уверен ли си?

-Аз съм видял много хора, които искат да продадат душата си за пари и Къванч е такъв!

-Добре, но Къванч няма нужда от пари?!

-Да, разбира се, ти не знаеш детайлите! Къванч ще получи голям процент за тази работа и ще може да открие 10 адвокатски кантори!

Зейнеп е уверена, че Къванч не прави това за пари. Къванч просто вярва на Халил, защото е много лесно да му повярваш.

Действието се връща в дома на Йълмаз. Фериде обвинява Кадер, че баща ѝ е в това състояние, заради нея. Кадер иска да смекчи нещата като я нарича дъще, но това още повече вбесява Фериде и ѝ казва, че не ѝ е никаква дъщеря и предизвиква Кадер.

Кадер ѝ заявява да не я бърка с някой друг, защото тя не е добра като майка ѝ, няма да прояви разбиране, а ще я накаже и Фериде трябва да помисли два пъти преди да ѝ каже каквото и да било, защото трябва да запомни, че не е като майка ѝ.

Идва Йълмаз и ги пита, дали не може да го поделят и казва на Фериде, че не трябва да преминава границата, защото сега Кадер е нейна майка.

-Майка?! – изненадана е Фериде. -Така ли? Аз имах само една майка и тя умря! Ако и ти продължиш да се дължиш така с мен и ти ще умреш за мен!

-Ако ти обичаш баща си, както казваш, нямаше така да говориш! – казва Кадер.

-Правилно! – одобрява Йълмаз. -Хайде върви си и не се връщай, докато не се научиш да уважаваш баща си!

Кадер подканя Фериде да си върви и да остави съпруга ѝ да си поеме въздух, защото от тях не може да го направи, откак се е върнал от болницата.

-Татко?! – Фериде моли баща си, да каже нещо, но Йълмаз дори обръща главата си.

Кадер изпраща Фериде до външната врата и ѝ заявява:

-Не си мисли, че ще постъпиш с мен, както правеше с майка си! Няма да ти се получи!

Затваряйки вратата Кадер моли Джанет за прошка, но тя е трябвало да даде урок на Фериде.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи