Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 66: „Синко, помогни ми! Аз умирам, сине!“

Добави коментар

На Йълмаз му се струва, че вижда Дженет навсякъде и няма начин да се отърве от нея. Йълмаз отива на гроба на Дженет. Халил проследява Йълмаз и го намира на там. Той иска от Йълмаз да се махне от гроба на майка му. Изведнъж на Йълмаз му става лошо, хваща се за сърцето и пада на земята. Йълмаз нарича Халил свой син и го моли за помощ. Какво ще направи Халил? Вижте какво ще се случи в еп. 66 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 април 2024 по Diema Family.

В епизод 65 на турския сериал „Преплетени съдби“ Йълмаз се жени за Кадер. Бирсен и Фериде са категорично против брака му. Бирсен слага роклята на майка си в гардероба на Кадер, за да ѝ покаже, че тя е господарката на къщата. Кадер облича роклята, но не за да разстрои Бирсен, а за да напомни на Йълмаз за Джанет. Какво ще направи Халил, когато вид Кадер облечена в роклята на майка му, и разбере, че Йълмаз се е оженил?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 66 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 1 април 2024 по Diema Family.

Както вече разбрахте Йълмаз се жени за Кадер, а Бирсен и Фериде са категорично против този брак. Кадер не се поколебава да настрои дъщерите на Дженет срещу себе си. Така у дома започва студена война между Кадер и Бирсен.

Халил, който изгаря всички кораби, заради поредно зло, извършено от Йълмаз, се заклева, че докаже, че Али Фуат не е убил жена си и предлага партньорство на неговия брат Сефер Гьорели.

На Йълмаз му се струва, че вижда Дженет навсякъде и няма начин да се отърве от нея. Йълмаз отива на гроба на Дженет. Халил проследява Йълмаз и го намира на там. Той иска от Йълмаз да се махне от гроба на майка му. Изведнъж на Йълмаз му става лошо, хваща се за сърцето и пада на земята. Йълмаз нарича Халил свой син и го моли за помощ. Какво ще направи Халил?

От другата страна Зейнеп прави всичко по силите си, за да отстрани Халил от живота си завинаги. Когато се среща с него, тя му казва, че той не заслужава майка като Дженет.

Джанер след като вижда Халил пред адвокатската кантора той веднага отива при Зейнеп.

-Видях Халил да си тръгва от тук, затова реших да проверя да не те е притеснил?

-Остави това, какво ти се е случило? – пита го Зейнеп.

Джанер ѝ разказва, че онзи ден е звъннал на Халил и му е казал, че не е разбрал нещата правилно…, че не постъпва правилно с теб…, че сме само колеги. Тогава Халил дойде в офиса, влезе при мен, каза ми че няма приятелство между мъж и жена.

-Не разбирам, какво искаш да ми кажеш с това?

-Трудно е за разбиране, но наистина ми се случи – лъже най-нагло Джанер. -Случайно някой влезе в кабинета ми, иначе щях и да съм по-зле, А, най-ужасното беше, че Халил беше взел пистолет.

-Какво?!

-Да! Преди да ме спасят опря оръжието в челото ми и каза, че ще ме гръмне! Няма защо да се притесняваш, всичко мина… В такъв момент мой приятелски дълг е да те подкрепя.

Зейнеп си взема чантата и якето и без да каже нищо излиза от кабинета си.

-Забих и последния пирон в ковчега ти, Халил! – доволен си мисли Джанер.

Действието се пренася в дома на Йълмаз.

Държейки роклята на Джанет в ръка Йълмаз казва на Кадер: -Повече недей да обличаш това! Без мое знание не можеш да ходиш на пазар! Трябва да разбереш, че сега си моя жена! -заповядва Йълмаз. -Как тази рокля е попаднала в шкафа?

Кадер и Бирсен се поглеждат. Йълмаз поглежда към дъщеря си.

-Откъде да знам! – отвръща Бирсен.

-Сигурно е станало объркване – казва Кадер.

Ядосана Бирсен застава пред баща си и заявява, че тя е сложила тази рокля в шкафа, за да може всички да знаят къде им е мястото, а тази жена го лъже, защото много добре е знаела, че това е роклята на майка ѝ. Бирсен пита баща си, защо не попита жена си. Йълмаз тръгва побеснял към дъщеря си, а Кадер застава между двамата, като казва на Йълмаз да не обръща внимание, да счита, че е сгрешила и да приключат темата.

-Не мога да повярвам, тя още първият ден ти казва какво да правиш, а ти не можеш нищо да ѝ кажеш! Браво татко! – бясна е Бирсен.

-Можеш ли да млъкнеш! Тя го е направила, за да ти даде урок! Браво на теб, Кадер! Ако някой те обиди, дай му урок! Всеки ще си знае мястото в тази къща!

-Стига вече! – крещи Бирсен. -Ако мама беше направила като тази жена, ти щеше да я пребиеш до безсъзнание!

Побеснял Йълмаз ударя шамар на Бирсен.

Кадер застава пред Йълмаз и му казва да престане.

-Тя все още не се е научила как да говори с баща си! Да си благодарна на Кадер, защото никой нямаше да те спаси от мен! – казва Йълмаз, а Бирсен излиза от стаята.

-Ако ти още един път вдигнеш ръка на децата си или внуците си, то всичко между нас ще приключи! – заканва се Кадер. - На тази възраст искам спокойствие! Ще си тръгна от тази къща, без да обръщам внимание на това, че много те обичам! Разбра ли?!

Къванч се обажда на Халил и му казва, че е намерил начин как да се приближат до Сефер Горели без да привличат внимание и когато има резултат ще му каже.

Фериде носи кафе на мъжа си и го пита, дали днес няма да ходи в офиса. Той ѝ отговаря, че иска да прекара повече време с нея, защото много му е липсвала. В този момент телефона на Фериде звъни на дисплея се изписва „Сестра“. Къванч ѝ казва да вдигне, защото и без това работите и така са объркани.

Бирсен плачейки казва, че ѝ е много лошо и моли Фериде да дойде, защото жената на баща ѝ е започнала да става нагла. Фериде обяснява, че днес не може да дойде, защото Къванч си е вкъщи, но ще дойде при първа възможност. В същото време Кадер подслушва разговора на Бирсен и много съжалява, че трябва да се държи така, че да я кара да страда.

Действието се пренася в заведението на Халил. Халил отива при Гюлбахар, която седи на една от масите и ѝ се извинява, че я е оставил да чака. Гюлбахар му влиза в положението, като казва, че сега е бизнесмен и има много работа и това е нормално. Халил ѝ благодари, че го разбира. Халил започва отново темата с Дюндар Горели, като пита Гюлбахар, че му е много интересно какво са говорили с Дюндар за него.

-А, да, Дюндар ми се обади, за да се видим. Попита ме, дали аз съм правила „Клуб 40“, защото много са го харесали.

-Боже, боже откъде знае за нас? Ние дори не бяхме отворили?!

-Аз и така му казах.

-И, а след това?

-Защо ти е толкова интересно това? – пита Гюлбахар, като слага ръката си върху тази на Халил.

-Това…

Камерата ни показва как Зейнеп, която влиза в заведението.

-Халил! Можеш ли да дойдеш, за да поговорим? – пита Зейнеп и тръгва да излиза от заведението. Халил я догонва.

-Зейнеп, аз ще ти обясня!

-Няма какво да ми обясняваш! Ти може да се виждаш, с която си поискаш! Ако искаш може да си направиш колекция, на мен ми е все тая! – крещи Зейнеп.

-Зейнеп, чуй ме!

-Защо аз трябва да те слушам? Ти трябва да ме чуеш! Ти какво мафиот ли си? Що за човек си? Как красиво играеше досега? Как ме излъга? - Халил я гледа изненадан. -Ти си счупил ръката на Джанер и си го заплашвал с пистолет в деня на годежа ни?!

-Зейнеп, това не е така! Ще ме изслушаш ли?

- В смисъл?! Всички говорят едно и също!

-Мога ли сега да кажа?

-Не можеш, аз още не съм свършила!

-Не искам повече да се мяркаш пред очите ми! Не искам да те виждам! Каквото и да става, не искам повече да ми се обаждаш! Знаеш ли, защо не свалих пръстена ти до днес? Ако този пръстен бъде свален, това означава, че баща ми е убил майка ми. Ако този пръстен бъде свален, това означава, че ти не си мъж! – Зейнеп сваля пръстена и замеря с него Халил, и си тръгва.

Действието прескача. Халил се прибира вкъщи, къде го чака чичо му Тургут.

-Смятай, че мен ме няма – казва Тургут.-Не ме забелязвай, но аз винаги ще те гледам! Аз ще бъда твоята съвест!

Халил затваря вратата на стаята си.

-Кой знае, колко много страдаш? – мисли си Тургут.

Халил слага годежния пръстен в джоба на костюма си, като казва: -Аз ти доверявам годежния пръстен, мамо! Като дойде време, ще си го взема обратно!

В отсрещната къща Йълмаз държи роклята на Джанет и си говори сам: -Защо не умираш, Джанет? Защо не си мъртва?

Действието прескача във вечерта. Халил вижда през прозореца как Йълмаз носейки в ръка роклята на майка му излаза от къщата. Халил също излиза и тръгва след него.

Йълмаз отива нещастен на гроба на Дженет и ѝ казва, че я вижда навсякъде, в очите на Бирсен и Фериде, дори когато гледа Кадер. Йълмаз изпитва болка и се хваща за сърцето.

Йълмаз хвърля роклята на Джанет, която държи в ръката си върху гроба ѝ.

-Веднага я вземи! – заповядва му Халил.

-Какво правиш тук?

-Казах ти, да я махнеш от там! - повтаря Халил.

-Твоят дойде, и отново нанася удари на баща си – казва Йълмаз като гледа към гроба на Джанет. -В последно време, той стана много различен, трябва да го знаеш. Той ще направи същото с мен, което аз направих с теб! Интересно, какво съм ти причинил на теб, аз дори не знам!

-Ти сега се страхуваш! Не е ли така? Аз много се страхувах от теб!

-Разбира се, че ще се страхуваш! От бащите трябва да се страхуваме! Интересно ли ти е, защо те проследих до тук?

-Все ми е тая! Остави ме намира!

Йълмаз се хваща за сърцето и пада на земята.

-Какво става, боли ли те?

-Помогни ми!

-Защо?

-Помогни ми!

-Защо да ти помогна?

-Сине, сине, помогни ми! Аз умирам, сине!

-Не ме наричай син! Ти много закъсня!

-Сине, извикай бърза помощ! Закарай ме в болницата! Помогни ми, сине! – Йълмаз протяга ръката си към Халил.

Халил се доближава до баща си, но само, за да вземе роклята на майка си.

-Ти ще ме оставиш ли? – пита Йълмаз.

-Нима, ти не остави мама? Считай, че сме квит! – казва Халил и му обръща гръб, но Йълмаз му казва, че ако му помогне, ще му разкаже защо винаги го е мразил и какво наистина се е случило с Дженет в деня на смъртта му.

Действието прескача (Минали са 10 дена от последните събития) Халил е в заведението си и говори с млада красива жена.

-Съболезнования! – казва жената.

-Не знаеш, къде ще те стигне смъртта! Дали това ще е сърдечен пристъп на яхтата или на гробищата. А, някой дори живи са мъртви за останалите – отвръща Халил.

-Тук ще се съглася с вас!

-Наистина ли? Ние с вас не сме стигнали до тази част, в която трябва да се съгласите с мен, г-це Сабах! Минаха 10 дена откак изпратихме предложението на Сефер Горели, аз мисля, че трябва да забързаме тази работа!

-С удоволствие! – отговаря девойката. -Лично ще предам на Сефер Горели.

-Каже му, че лично го чаках тук и не мисля, че по този начин ме взема насериозно!

-Не е вярно, той е сериозен относно предложението ви! Чичо ме изпрати, защото е в чужбина!

-Чичо?! – изненадан е Халил.

-Също така съм адвокат на холдинга на Горели. Аз ще предам вашият отговор.

-Нищо не предавай! Аз лично искам да чуя отговора от Сефер Горели, а не от племенницата му!

-Аз ви казах, че имам пълномощно за това.

-Добре, аз искам да се среща с този, който ви е упълномощил, а не с този, който изпълнява това пълномощие! Разбрахте ли?

-Интересно ми е нещо?!

-И какво е това?

-Вие сте толкова самоуверен, защото внезапно сте получили толкова много пари ли? Вие сравнявате моята кариера с вашия двудневен успех? Интересно ми е, що за успех е това?

-Разбрах! А, сега ме чуйте много внимателно, малка госпожице! Какво виждате напред?

-Врата!

-Сега ще излезете през тази врата и ще си заминете!

-Вие сте много високомерен човек!

-Високомерен е този, който има пари!

Младата жена ядосан си тръгва, а Халил се обажда на Къванч и му казва, че Сефер Горели не е дошъл, а изпратил адвоката си.

- Те се опитват да покажат, че не проявяват интерес към теб, но не се притеснявай, ти им направи предложение, от което те няма да се откажат. Да не се казвам Къванч, ако този адвокат не дойде и при мен!

Ако някой от вас си мисли, че Йълмаз е починал ще се разочарова. Действието се пренася в болницата, където изписват Йълмаз.

-Нали вече си добре, Йълмаз? – пита го Кадер.

-Аз съм добре!

-Един Бог знае, какво можеше да се случи, ако не беше Халил? Той те е довел в болницата.

-Нима, той не е мое дете? Поне това да направи!

-Всичко готово ли е? Тръгваме ли?

-Бирсен оправя документите, като дойде ще си вървим.

-Те държаха ли се лошо, докато мен ме нямаше?

-Аз исках да поговоря с теб за това. Ще е добре да се преместим в друга къща, мисля, че така ще е най-добре!

-Стига, недей да преувеличаваш! Това е твой дом, а не техен!

Бирсен идва и казва, че може да си вървят. Йълмаз казва на Бирсен да каже на Халил, че довечера ще отиде при него, защото нещо му е обещал, за да поговорят като баща и син.

Действието прескача в кантората на Карат. Г-ца Сабах идва да се види с Къванчи и се сблъсква със Зейнеп, която чува името ѝ, когато тя го казва на асистетката на Къванч.

-Сабах Горели?! Вие дъщеря на Дюндар Горели ли сте? – интересува се Зейнеп.

-Да, а също така и адвокат на холдинга на Горели или вие познавате баща ми?

-Не, но познавах Али Фуат Горели, бях негов адвокат.

- Оскар Уайлд казва, че „роднините са просто досадна група хора, които нямат и най-малка представа как да живеят, нито най-елементарен усет кога да умрат“. Аз веднага се сетих за тази мисъл, когато чух за смъртта на чичо Али Фуат.

-Значи неговата смърт не ви е разстроила?

-Не смятам да. се разстройвам за смъртта на този, който по жесток начин е убил бременната си жена и детето, което е носила! А, вие разстройвате ли се, г-жо Зейнеп?

-Аз не си спомням да съм ви казвала името си? – изненадана е Зейнеп.

-Аз разбрах, коя сте, когато казахте, че сте адвокат на чичо Али Фуат. Зейнеп Йондер, адвокат на чичо ми, а също така и гадже на Халил Текин, на който чичо е оставил цялото си наследство без причина.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи