Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 60: Фериде си тръгва с Къванч, а Йълмаз побеснява!

Добави коментар

Фериде си тръгва с Къванч и не се връща в бащината си къща, което вбесява Йълмаз. Той никога не е очаквал това от Фериде. Йълмаз е разочарован от любимата си дъщеря. Халил възнамерява да поиска ръката на Зейнеп от Джем и Армаан. Вижте какво ще се случи в еп. 60 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 март 2024 по Diema Family.

В епизод 59 на турския сериал „Преплетени съдби“ Халил прави предложение за брак на Зейнеп. Какво ще му отговори Зейнеп? Кадер оставя гласово съобщение на Зейнеп, защото този път иска убиецът да си получи наказанието си.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 60 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 22 март 2024 по Diema Family.

Фериде си тръгва с Къванч и не се връща в бащината си къща, което вбесява Йълмаз. Той никога не е очаквал това от Фериде. Йълмаз е разочарован от дъщеря си.

Халил възнамерява да поиска ръката на Зейнеп от Джем и Армаан. Зейнеп е против, защото все още таи обида към семейството си. Но Халил е настойчив. Те са отгледали Зейнеп, заслужават го. Зейнеп се връща у дома по молба на Халил. Джем и Арман виждат дъщеря си благодарение на Халил, когото не са искали за неин жених. Но какъв е смисълът, Зейнеп е на път да се омъжи. Джем и Армаан не знаят как да постъпят срещу този брак, който никога не са одобрявали.

Действието се връща назад. След като пребива Солмаз, Йълмаз сяда на масата, на която тя е сложила вечерята и чакаше сестра си Кадер, за да вечерят.

Като си хапва Йълмаз казва на Солмаз, че не е искал така да стане, защото той не е животно. Докато той мляска и говори, чуваме стоновете на Солмаз, които идват от банята.

-Веднага млъкни! Нима не знаеше, че така ще стане, а?! – крещи Йълмаз и продължава най-нагло да се храни. -Първо такива неща направи, а сега ах-ох! Какво искаше да направиш, а? Искаше да промиеш мозъка на жена ми ли? Ти, какво медал ли очакваше, г-жо Солмаз? - Йълмаз вади салфетка от джоба си и старателно избърсва вилицата, с която се нахрани. -Никой не може да ми вземе, това което ми принадлежи! Ако ти се страхуваш, че ще умреш, Солмаз! Аз също се страхувах, че Джанет ще си отиде! - Стоновете на Солмаз спират. -Млъкна ли?

Йълмаз става и отваря вратата на банята.

-Ти всичко това направи! Дано да не попаднеш в ада, за да не се видим отново!

Йълмаз старателно с кърпичката избърсва отпечатъците от дръжката на вратата и си тръгва.

Действието се връща в настоящето. Халил и Зейнеп пътуват. Зейнеп разбира, че жената, която е оставила гласовото съобщение е позвънила от уличен телефон и по-късно ще ѝ изпратят адреса, къде се намира телефона.

-Пусни отново записа, Зейнеп. След като тя познава мама, може и аз да я познавам.

Зейнеп пуска съобщението и пита Халил дали е разпознал гласа. Халил ѝ отговаря, че му е много познат, но след миг на колебание казва, че не може да си го спомни.

Халил моли Зейнеп да ѝ изпрати съобщението и адреса. Зейнеп е сигурна, че жената ще ѝ се обади още един път.

-Ах, дяволе, Йълмаз! Това ще бъде много хубав подарък за сватбата ни, ако може да влезеш в затвора! – казва Халил.

Халил се сеща нещо и моли Зейнеп отново да пусне записа.

-Досещаш ли се на кой може да е този глас?

-Зейнеп, тази жена казва нещо страшно, тя не говори за убийството на мама, а за други убийство!

-Може ли Йълмаз да направи това?

-Когато става дума за Йълмаз, той може всичко да направи. Виж, мама беше убита от Йълмаз, но не за един ден. Той я убиваше цели 38 години. Това е убийство, което не се смята пред закона.

-Но, той е виновен!

-Напълно!

В същото време Йълмаз се прибира в къщи, като по улицата щастлив си повтаря, че Кадер го обича, а след това сяда на прага пред входната врата. Той си спомня един момент от минало, когато е питал Джанет, защо вече не го обича, а след като я пребива си отговаря сам, че заради децата. Йълмаз я заплашва, че ако още един път разбере, че се е виждала със Солмаз, той ще закопае любовта си към нея и ще я изгони от къщата, като няма да ѝ даде да вижда децата.

-Татко, татко, какво правиш тук? – пита Бирсен баща си, след като се връща с децата си от празненството по случай откриването на заведението на Халил. Йълмаз ѝ отговаря, че тях чака.

-Къде е дъщеря ми? – пита Йълмаз.

-Пред теб – отговаря Серай.

-Не говори глупости! Къде е Фериде? – крещи Йълмаз.

-Тя си тръгна с мъжа си! – отговаря Бирсен.

-Не разбрах?! – побеснява Йълмаз.

-Няма нищо за разбиране! Тя си тръгна с мъжа си! – повтаря Серай.

-Що, за мъж си ти? Затова ли те изпратих с тях? – кара се Йълмаз на Юсуф.

-Дядо, какво мога да направя аз?

-Нищо! – Ядосан Йълмаз изважда телефона си от джоба и се обажда на Фериде.

В същото време Фериде прекарва времето си щастлива с Къванч в новата къща, която той е купил за тях тримата. Тя решава да изключи телефона си, като изпитва чувство на вина, че го е направила. Къванч изненадва Фериде, като я води в детската стая, която е подготвил за тяхното бебе.

В същото време Йълмаз изкарва гнева си на Бирсен и децата ѝ.

-От днес нататък без да съм разрешил, никой няма да излиза от тази къща! – заплашва ги Йълмаз.

-Какво ние сме направили? – пита бясна Серай.

-Само се опитай и ще видиш как ще те накажа! – крещи Йълмаз.

-От днес нататък ти ще отговаряш за тях! – казва Йълмаз на Юсуф. – И знаеш ли как? – Йълмаз отива и взема от стената, окачената маша. Бирсен притеснена застава пред Серай. -Ако не те слуша, то ти ще накажеш сестра си!

-Какво ? – шокирана е Серай.

-Татко, какво говориш? – пита не по-малко шокирана Бирсен. -Юсуф никога няма да вдигне ръка срещу сестра си!

-Както иска? Някой трябва да отговаря за наказанията! Или ти сестра ти, или аз теб! Вземи това! – Йълмаз поставя машата в ръката на Юсуф.

-Веднага да ми кажете, като се прибере Фериде, независимо колко е часа! Стига ми едно дете предател, което не разбера баща си! – казва Йълмаз и излаза от стаята.

Халил моли Зейнеп да се върне в дома на родителите си, защото смята, че така е правилно и той иска да дойде и да поиска ръката ѝ от тях.

-Да, ти си права, че те са виновни пред теб, но все пак те са те отгледали, пазили! Мисли, че тези хора заслужават това!

-Добре!

-Тогава ние ще дойдем да поискаме ръката ти след два дни! А след седмица ще направим сватбата в Клуб 40! Съгласна ли си? – пита Халил.

-Какво? Ти чуваш ли се какво говориш? Аз за седмица обувките само няма да мога да си избера! Не, не трябват ми повече от три месеца!

-Три месеца?! Не, не, Зейнеп, тогава две седмици!

Двамата спорят, а Халил най-накрая ѝ казва, че след два дни ще дойде да поиска ръката ѝ, а след това ще видят.

Рано сутринта Зейнеп се връща при родителите си. Тя им казва, че се върнала, само защото Халил я е помолил.

Действието се връща назад. Кадер и Джанет си говорят за Солмаз. Кадер казва на Дженет как е намерила сестра си в безжизнена в банята, а след това сестра ѝ е живяла 20 години без да каже и една дума. Но, Кадер се е заклела, че който е причинил това на сестра ѝ ще отговаря за стореното. Джанет вижда ключа, който ѝ даде Солмаз, а след това Йълмаз взе. Тя казва на Кадер, че всичко със сестра ѝ е станало заради нея.

Кадер се обажда на Зейнеп и я моли Халил, Бирсен или Фериде да не разбират за разговора им.

-Добре, говорете! – казва Зейнеп.

-Не, утре ще погаврим!

-Но, аз не ви познава?!

-Достатъчно е, че аз ви познавам!

Кадер приключва разговора със Зейнеп и се надява, че Йълмаз ще се хване в капана ѝ и това ще бъде нейният последен удар.

В същото време Зейнеп разказва на Халил, че жената се е обадила, но не иска никой от семейството му да знае за нея, най-вече той. Зейнеп моли Халил да остави тази работа на нея. Халил неохотно се съгласява.

Джанер разбира, че Халил смята да поиска ръката на Зейнеп и се заканва, че той няма да позволи това да стане.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...