Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп.59: Халил прави предложение на Зейнеп - какво ще се случи

Добави коментар

Халил прави предложение за брак на Зейнеп. Какво ще му отговори Зейнеп? Кадер оставя гласово съобщение на Зейнеп, защото този път иска убиецът да си получи наказанието си. Вижте какво ще се случи в еп. 59 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 март 2024 по Diema Family.

В епизод 58 на турския сериал „Преплетени съдби“ Зейнеп не иска да приеме наследството оставено от баща ѝ. Сега най-голямата пречка пред брака на Зейнеп и Халил е наследство оставено от Али Фуат. Ще успеят ли да намерят изход от тази ситуация? Фериде е принудена от баща си да се разведе с Къванч. Къванч заплашва Фериде, че ако се разведе с него, то той ще ѝ вземе детето, когато се роди.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 59 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 март 2024 по Diema Family.

Зейнеп не може да прости на родителите си, но им казва, че ги обича.

Благодарение на Кадер, Фериде, Бирсен, Серай и Юсуф отиват на откриването на заведението на Халил.

На откриването идва и Къванч, а Халил го моли да поговори със сестра му, за да се опитат да спасят брака си.

Къванч предлага на Фериде да започнат отначало.

Халил прави предложение за брак на Зейнеп. Дали Зейнеп ще каже Да?

Кадер кани Йълмаз на вечеря, а след това оставя гласово съобщение на Зейнеп, защото този път иска убиецът да си получи наказанието си.

Зейнеп казва на Джем и Армаан, че не може да им прости, но много ги обича и само тя е загубила в тяхната война.

-Зейнеп, моля те извини ме! – моли Джем, но Зейнеп става и си тръгва.

В същото време Халил е при Къванч, за да му даде покана за откриването на заведението. Къванч е изненадан, че Халил не се е отказал след случилото се.

-В началото наистина исках да го отменя, но след това помислих, че ако не го направя сега, няма да го направя никога, затова продължих напред!

-Имаш ли нужда от нещо, защото аз нямам планове в близко бъдеще? – казва Къванч.

-Днес разбрах за това, откъде се взе този развод?

-Трябва да попиташ сестра си, Халил? Ако беше чул какво искат?

-Но, той я направи такава! Наистина не знам как да се застъпва за нея? Ако искаш може да поговоря с нея?

-Не, не се опитвай напразно! Аз днес загубих надежда относно Фериде! Ще се видим с нея в съда! – признава Къванч.

-Аз има една молба към теб… Но, ако може да си остане между нас?

-Разбира се!

Халил вади от джоба си завещанието на Али Фуат и го подава на Къванч. Той го прочита и е изненадана, че Али Фуат е оставил всичко на него. Халил му отговаря, че е така и отново го моли да остане между тях и за това знае само той и Зейнеп. Халил казва на Кавънч, че има една молба към него свързана със завещанието.

Не разбираме каква е молбата.

Действието прескача Халил се прибира и вижда Фериде на прозореца, той вдига ръка в знак на поздрав, а след това ѝ прави знак да излезе.

Фериде излиза и сядат на прага, за да поговорят двамата. Той ѝ казва, че тази вечер се е срещнал с Къванч и е разбрал, че се развеждат. Фериде го пита какво му е казал Къванч.

-Ти забрави какво е казал той, а ми кажи какво ти мислиш? Виж, хайде качвай се в колата и аз ще те закарам вкъщи. Защо ме гледаш така? Аз ще го направя, ти ме познаваш много добре! Аз ще те закарам, а след това ще се върна и ще взривя всичко тук – казва Халил като показва къщата на Йълмаз. -Аз съм твой брат, брат и ще направя всичко, за да спася брака ти! Само ми кажи и ще го направя!

-Не, аз така съм си добре! Засега ще остана тук!

-Точно така, ти тук си много добре! Аз не разбрах, какво чакаш тук? Неговото разрешение ли?

-Какво общо има той?

В този момент излиза Бирсен и ги пита, какво правят. Халил ѝ казва да дойде и тя да седне при тях и казва на сестра си, че говорят с Фериде, за това как да се спаси. Халил им казва, че са попаднали в много интересна ситуация, той иска да се ожени, а Фериде разведе. Халил пита Бирсен, а тя какво прави? Тя му отговаря, че просто живее.

Фериде и Бирсен разпитват Халил, дали наистина иска да се ожени, дали е направил предложение и купил пръстен.

-Задължително ли трябва да купя пръстен? -пита изненадан Халил. -Ние и двамата със Зейнеп знаем, че ще се оженим, защо трябва да ѝ правя предложение?

Фериде му казва, че момичетата обичат годежни пръстени, затова ще е добре ако направи нещо хубаво за Зейнеп.

-Добре ще направя нещо хубаво! Но, и вие направете нещо хубаво, елата утре на откриването! - Халил добавя, че и Къванч утре ще дойде на откриването и съветва Фериде да дойде, за да поговорят с Къванч насаме. -Поне един път в живота подкрепете брат си!

Кадер се обажда в офиса на Зейнеп, а Ейлюл ѝ дава телефона на Зейнеп, защото в момента не е там.

В същото време Йълмаз съобщава на дъщерите си, че е поканил Кадер на кафе. Бирсен е против тази жена да влезе в къщата, но Йълмаз не иска да я чуе, а ѝ заповядва да сложи кафето, защото тя след малко ще е тук.

На вратата се звъни. Ядосана Бирсен казва на Фериде, че тя ще отвори и ще я отпрати да си върви. Бирсен отваря вратата на Кадер и тъкмо да я отпрати по-живо, по-здраво, когато вижда Халил, който пита Бирсен какво става. За да не стане скандал Бирсен бързо кани Кадер да влезе в вътре, а след това излиза и обяснява на брат си, че това е тяхна бивша съседка и е дошла да изрази съболезнованията си.

Халил моли сестра си да дойдат на откриването, заради Фериде, защото бракът им с Къванч ще се разпадне.

Йълмаз обяснява на Кадер, че отношенията му с Халил в момента не са добри, но той живее в къщата отсреща, че Фериде е избягала от мъжа си, а Бирсен е искал да я омъжи, но тя не пожелала, затова дъщерите му живеят с него.

Бирсен споменава, че Халил тази вечер ще открие заведението си. Кадер пита Йълмаз, защо дъщерите му не се приготвят за откриването, нали няма да оставят брат си сам в тази важна вечер за него или той не им позволява, защото са скарани.

-Аз не се виждам със сина си, но на тях всичко е разрешено – казва Йълмаз, за да направи добро впечатление на Кадер.

-Наистина ли? – пита Серай.

-Кой се бърка в работите ви? – пита Йълмаз. -Къщите ги дели само два метра, идвате и се връщате! Детето просото си говори.

Кадер става да си върви, за да не ги задържа, за да може да се приготвят за откриването. Тя ги кани на гости в дома си.

Фериде пита Бирсен, дали ще ходят на откриването.

-Казах ли ви, тази жена ще промени живота ни – казва Серай.

Кадер казва на Йълмаз, че има много хубаво семейство и го кани на вечеря, за да не бъде сам, но ако иска да отиде на откриването може да отиде и друг ден.

-Не, децата сами ще отидат, а аз ще дойда при вас!

Действието прескача във вечерта. Бирсен, Фериде, Серай и Юсуф пристигат на откриването на заведението. Халил радостен ги посреща и им казва, че са станали изненадата на вечерта. Халил показва на сестрите си, че е купил пръстен за Зейнеп.

-Браво, ти ни послуша! Много хубав пръстен си избрал – казва Фериде.

-Аз чувам, как тя ти казва Да – добавя Серай.

Идва и Къванч, а Халил му казва, че мястото му е при сестра му и го моли да поговорят двамата.

Къванч моли Фериде да помисли и да започнат всичко отначало. Или Фериде се страхува от баща си и затова не може да му се противопостави? Фериде му отговаря, че просто не иска да разочарова баща си, тъй като тя е единственият човек, на когото той може да се довери.

Йълмаз отива на вечеря при Кадер. По време на вечерята Кадер и я връхлитат неприятни спомени от миналото свързани със смъртта на сестра ѝ и тази на Джанет. Тя отива в кухнята под претекст, да донесе вода, и си казва, че този път убиецът ще получи наказанието си.


Зейнеп пристига, а Халил я извежда на терасата вади пръстен и я пита, дали ще се омъжи за него.

-А, аз отново ще те попитам, какво реши по повод завещанието, Халил?

-Зейнеп, работата със завещанието е уредена! Аз ти зададох въпрос? Аз не те питам, дали ще пиеш или ядеш, а ти правя предложение!

-А, аз ти задавам въпрос, Халил? Какво стана със завещанието?

-О, Боже! Нима не ми каза да изхвърля завещанието в морето? Смятай, че съм го изхвърлил в морето!

В същото време телефонът на Зейнеп звъни на масата, където го е забравила. Кадер ѝ оставя гласово съобщение.

-Аз съм в шок, Халил!

-Зейнеп, ти правиш голяма грешка, един ден ще съжаляваш за това!

-Ти правиш грешка, аз знам, че ти си подал молба за завещанието!

-Знаеш, че аз нищо не правя зад гърба ти! Един ден в годината реших да бъда романтичен, но ти всичко съсипа! – казва ядосан Халил и затваря кутийката с пръстена. -Не съм ти правил никакво предложение! Всичко приключи! Край! Завещанието, та завещанието?! Един път поне да беше казала: Аз имам доверие на този човек, той знае какво прави! Зейнеп, как може да се откажеш от наследството и то да отиде при онзи негодник Сафер. Вземи го и го дари на някой!

-Защо ти така не ми го обясни, Халил?

-Разбира се, че можех и така да ти го обясня, но ти ме побъркваш с постоянните въпроси, който ми задаваш!

-Как те побърквам? Аз ти зададох само един въпрос, а ти веднага прибра пръстена в джоба си, нима за теб всичко е толкова просто?

-Ако всичко беше толкова просто, аз нямаше да остана тук! Разбираш ли? Щях да си тръгна, а аз виж, още съм тук!

-Как само жертваш себе си? Все едно си ми дал пръстена, а аз съм го приела?!

Халил вади кутийката с пръстена. -Добре, ето вземи го!

-Бъди поне малко романтичен!

-Първо ме побъркваш, а след това искаш от мен да бъда романтичен! Няма да бъда, ако искаш го вземи!

-Дай тук! – казва Зейнеп и слага пръстена на пръста си. -Да! Ще се омъжа за теб! Доволен ли си?

-Казаха ми, че е много сложно да се направиш предложение, но не знаех, че ще бъде толкова трудно!

Зейнеп се усмихва и признава на Халил, че го обича повече от всичко на света.

В този момент при тях идват Серай и Бирсен, които носят телефона да Зейнеп, който е звънял и са помислили, че може да е нещо важно. Халил им казва, че са му развалили най-романтичния момент и ги придружава до вратата на терасата, а когато се връща е изненадан от изражението на лицето на Зейнеп. Халил я пита какво е станало, че за секунди се е променило изражението на лицето ѝ. -Халил чуй това! – казва Зейнеп и пуска гласовото съобщение оставено ѝ от Кадер. „Г-жа Зейнеп, добър вечер! Аз ви се обажда по съвета на г-жа Джанет! Аз ще ви дам втори шанс да хванете убиеца, който изпуснахте! Той се казва Йълмаз Текин!“ Халил и Зейнеп се споглеждат шокирани.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп. 84: Опасна игра - какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп.83: Сабах предлага на Халил да се обединят срещу Дюндар

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

„Преплетени съдби“, еп. 78: Йълмаз е на крачка да разбере истината за Кадер...